Всі категорії
Додати товар

Легкі спортивні шкіряні босоніжки сірого кольору propet-ша 39 р.

685 грн
Опис

Propet (Пропет) — американський виробник комфортного чоловічого та жіночого взуття. По суті, взуття, яке виробляє Propet, найкраще використовувати для активного відпочинку, позаяк воно зносостійке та зручне.
З'явився Propet у США в 1985 році. По початку це була точка з продажу взуття. Однак згодом фірма виросла в досить відомий бренд, який зміг запропонувати своїм покупцям зручне та зносостійке взуття.
Бренд Propet зіграв саме на зручність, якості та ціні. Хоча ціна для українського покупця вельми не маленька. Propet дає гарантію на своє взуття 6 місяців або ж 1000 кілометрів пробігу:-). Погодьтеся, це привабливе пропонування, і це взуття чудово підійде для тих людей, які багато ходять.
Зараз під брендом Propet випускається всезручне чоловіче та жіноче взуття, від кросівок до черевиків. Вся вона призначена для ходьби, тому класичних моделей ви тут не знайдете. Не знайдете ви у Propet і високих підборах жіночої колекції.
Продаються чудові шкіряні босоніжки молодого американського взуттєвого бренда Propet. Це модель із відкритими мисом і задником. Верх виробу виконаний з м'якого натурального нубуку сірого кольору. Босоніжки регулюються на всіх трьох ремінцях: на передньому, центральному та задньому. Але основна фіксація розташована на центральному ремінці. А на передньому та задньому під застібкою (надійна липучка) розміщені еластичні ремінці, які трохи більші, ніж шкіряні. Логотип бренда є на зовнішній бічній поверхні. А основний лейб бренда є на основному регульованому ремінці. Він виготовлений із невеликого металевого елемента. Усі деталі верху виробу відстрочені рівними швом міцними нитками світло-сірого кольору.
Виворітна сторона босоніжок має підкладку, виготовлену з еластичного в'язаного полотна сріблястого кольору. По верхньому краю це еластичне полотно обшите м'якою тасьмою сріблястого кольору. Устілка фірмова ортопедична (з характерним "валиком" у сфері основи пальців). Устілка м'яка незнімна. Верх устілки — м'яка оксамитова тканина сірого кольору.
Підошва з невеликим потовщенням у зоні п'яти виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої сірого кольору. Гумові вставки містяться в передній і задній частинах моделі. Міжпідошва виробу виготовлена з легкої амортизаційної спіненої гуми світло-сірого кольору.
Взуття у чудовому стані. Розмір американський 8, що відповідає 39 європейському розміру. Довжина устілки 25,3 см. Максимальна ширина устілки — 9 см. Босоніжки на досить широку повноту стопи.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 39
Матеріал:
Нубук
Сезон:

Схожі товари