Всі категорії
Додати товар

Ажурні шкіряні босоніжки сріблястого кольору eco данія 42 р.

800 грн
Опис

Якість, комфорт і довговічність є основами основ ЕССО ось уже впродовж понад 40 років. За ці роки маленька приватна фірма з невеликої скандинавської з трани зуміла перетворитися на великий міжнародний концерн, і сьогодні взуття ЄССО — взуття для життя — можна придбати в будь-якій країні світу.
1991 відбулося знакова подія в історії ЕССО: компанія здобула почесний статус офіційного постачальника Датського королівського двору, після чого в її офіційному логотипі з'явився значок корони. того ж року в данському місті Теннер пройшла презентація скульптури Пітера Брандеса «Ступіння». Цей потужний своїми розмірами монумент став символом ЕССО й однією з головних пам'яток міста.
Висока якість і довговічність взуття ЕССО — передусім наслідок ретельної обробки шкіри. Виробнича філософія компанії полягає в тому, що, на відміну від багатьох виробників, ЕССО здійснює повний виробничий цикл у створенні взуття, контролюючи кожен його етап («від корови до черевика»). Керування всіма складниками виробництва — частина стратегії, покликаної забезпечити інноваційність і високу якість продукції, понад 90% якої йде на експорт. Фірмова шкіра ЕССО з успіхом використовується не тільки в взуттєвій промисловості, але й у машинобудуванні, меблевій промисловості, і навіть літастронії — з цієї шкіри виготовлені сидіння багатьох приватних літаків. В основі якості та комфорту взуття ЕССО лежать десятиліття досвіду та досліджень. Компанія залишається найбільш новаторським підприємством у галузі, постійно інвестуючи в науково-дослідну діяльність і технології виробництва. Кожна пара взуття ЕССО — результат застосування високих технологій. Усі компоненти проходять перевірку, і випробування, проведені ЕССО, істотно перевершують вимоги світових стандартів. Перевірка якості взуття в реальних умовах поєднується зі складними комп'ютерними тестами.
І сьогодні Карл Тусбі був би так само гордий за якість щорічно вироблених і продаваних у всьому світі мільйонів пар взуття ЕССО, як він був гордий за якість своєї першої пари, створеної ним на заводі в Бредебро. Отже, секрет взуття ЕССО простий: в основі якості та комфорту, який вона приносить, лежать десятиліття досвіду та досліджень. Всесвітньо відома зручність взуття ЕССО — це сукупність цілої низки властивостей. Це м'якість і еластичність. Це легкість. Це амортизація. Це анатомічно правильна форма. Щоразу, надягаючи взуття ЕССО, люди помічають його переваги.
Продаються ажурні шкіряні босоніжки знаменитого данського взуттєвого бренда ЕССО.
Верх моделі виконаний з товстої гладкої натуральної шкіри сріблястого кольору. Тільки задній ремінець виготовлений із м'якої мембранної еластичної тканини сріблястого кольору. Ця вставка обшита на краях еластичною тасьмою сріблястого кольору. А в центрі текстильної вставки є м'яка овальна вставка з гладкої натуральної шкіри сріблястого кольору. У верхній частині пришита шкіряна петля — для зручності надягання взуття. Виріб із відкритим мисом і задником. У босоніжок дуже зручна застібка: кожна пера шкіряних ремінців закінчується своєрідною петлею, через яку протягується міцний круглий еластичний шнурок сірого кольору. Завдяки такій застібці взуття можна ідеально моделювати за повнотою та підйомом. На краю кругового еластичного шнурка зафіксований шкіряний "тримач". А сам шнурок регулюється за допомогою фірмового металевого фіксатора.
З виворітного боку верхній шар шкіри підшитий тоншим шаром м'якої гладкої натуральної шкіри сірого кольору.
Устілка у взутті дуже м'яка анатомічна не знімна. Верх устілки — м'яка повітропроникна тканина чорного кольору з графічним принтом (клітина сріблястого кольору).
Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми темно-сірого кольору. Елемент м'якої гумової підошви виходить на внутрішню бічну поверхню босоніжок.
Босоніжки в чудовому стані. Розмір — 42. Довжина устілки від краю до краю — 28 см. Комфортна довжина устілки — 27,5 см. Взуття підійде й на широку стопу. Максимальна ширина устілки 90 мм.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 42
Матеріал:
Шкіра Текстиль
Сезон:

Схожі товари