Всі категорії
Додати товар

Класні коричневі замшеві босоніжки із закритим задником elle-туреччина 39 р.

750 грн
Опис

Elle- турецький бренд стильного жіночого та чоловічого взуття, відомого в усьому світі. Головне, що вирізняє продукцію торгової марки, — унікальне поєднання європейського й азійського стилю в химерному ансамблі. Сьогодні компанія має мільйони вірних шанувальників у всьому світі.
Батьківщиною популярного бренда став Стамбул — місто на кордоні Європи й Азії. Компанію заснували дизайнери Hasan Acar і Fehim Akar наприкінці 70-х років двадцятого століття, коли з'явилася потреба забезпечувати турецьких жінок модним і гарним взуттям.
Важко було в тому, що Туреччина не завжди була світською зоною, і в ній переважали порівняно жіночої моди строгі традиції. Однак це не завадило дизайнерам розробляти креативний дизайн, який через кілька десятиліть став відомий далеко за межами країни. Дизайнерський склад компанії сьогодні дуже молодий, тому від фірмових колекцій завжди віє свіжими модними тенденціями та стилями. Це яскраві фарби та європейські фасони з химерним східним декором. Компанія Елле багато в чому змінила турецьку моду, зробивши її відкритішою, привабливішою, жіночнішою. Класичний асортимент чобіт вище коліна урізноманітнився відкритими босоніжками, мокасинами, балетками.
Виробництво торгової марки може похвалитися новітніми технологіями та гарним обладнанням. Серед найбільш використовуваних матеріалів натуральна шкіра, замша, велюр. У колекціях є класичні моделі, дивлячись на які не кожен вгадає, що вони виготовлені в Туреччині. Приклад бренда є яскравим доказом того, що сучасна мода поступово переміщається на схід.
Фірмовий дизайн являє собою цікаве поєднання помірності та розкоші, скромності та яскравості. Наприклад, «зіркова» серія: класична модель туфлів на високій шпильці доповнюється сріблястими зірочками, які на тлі синьої замші мають чарівний вигляд. Жіноче взуття Elle прекрасно підходить до яскравого молодіжного вбрання, вписуючись в атмосферу веселої вечірки. Яскраво мають брендові черевики зі шнурівкою соковитих неонових відтінків на маленькому капромені. Шанувальникам вінтажної класики компанія пропонує черевики в чоловічому стилі на товстій підошві з квітковими принтами, оксамитовими аплікаціями. У колекціях є романтичні моделі з заокругленим миском на вигнутих підборах. Вони просто створені для пристрасного латиноамериканського танцю, тому підходять сміливим талановитим дівчатам.
Компанія сьогодні активно запозичує європейські традиції, тому в нових колекціях помітна тяга до заходу. Най європейцям подобається нехитра химерність фірмового взуття, тому Елле має популярність у вимогливих італійців, французів і англійців. На щастя шанувальників лейбла продукція продається за демократичними цінами, тому кожен сезон можна оновлювати свою взуттєву колекцію. Бренд Elle — це турецьке «вікно до Європи».
Продаються чудові замшеві босоніжки досить молодого креативного дизайнерського взуттєвого бренда з Туреччини Elle. Це модель із відкритим мисом і закритим задником. Верх виробу виконаний з товстої м'якої оксамитової замші кольору какао. Спереду проходить широка вставка, виготовлена з м'якої натуральної замші. Закаблук об'ємний, фіксований із єдиним швом у центрі. Бонжки фіксуються на зовнішній бічній поверхні за допомогою надійної липучки. Регульований замшевий ремінець відстрочений нитками контрастного білого кольору з обох боків.
Виворітна сторона виробу обладнана підкладкою, виготовленою з м'якої гладкої натуральної шкіри світло-коричневого кольору. А об'ємний задник — це м'яка оксамитова натуральна замша коньячного кольору. Устілка об'ємна. Вона слугує амортизувальною міжпідошвою взуття. Верх устілки — м'яка гладка натуральна шкіра світло-коричневого кольору.
Підошва з маленьким широким стійким каблуком виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми світло-коричневого кольору.
Взуття в відмінному стані. Розмір 39. Довжина устілки — 25 см. Максимальна ширина устілки — 9 см. Босоніжки на стопу дещо ширші за стандартну повноту. На стандартний підйом, не на високий.
Модель дуже витончена.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 39
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари