Всі категорії
Додати товар

Оригінальні яскраво-червоні шкіряні босоніжки — гладиатори clarks англія 39 р.

800 грн
Опис

Продаються дуже гарні шкіряні босоніжки найвідомішого британського взуттєвого бренда Clarks. Це модель із глибоко закритим округлим мисом, що злегка звужується, і відкритим задником. Верх взуття виконаний з дуже м'якого натурального нубуку насиченого червоного кольору. А мис виробу має блискуче напилення. Босоніжки фіксуються на нозі за допомогою двох довгих шкіряних ремінців (гладка натуральна шкіра червоного кольору), які обертаються навколо гомілки та зав'язуються на бантик.
Виворітна сторона босоніжок має підкладку, виготовлену з м'якої гладкої натуральної шкіри нюдового кольору. Нижня частина ремінців також має підкладку з м'якої гладкої натуральної шкіри нюдового кольору, а верхня частина — гладка натуральна шкіра червоного кольору. Устілка м'яка, як подушечка. Верх устілки — гладка натуральна шкіра нюдового кольору.
Підошва з маленьким широким стійким каблуком. Підошва виготовлена з товстої рифленої шкіри нюдового кольору. Задня частина набійки — високоякісна зносостійка рифлена гума червоного кольору.
Взуття в відмінному стані. Розмір 39. Довжина устілки — 25,3 см. Максимальна ширина устілки — 80 мм. Босоніжки на стопу вже стандартної повноти та на низький підйом.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 39
Матеріал:
Шкіра Нубук
Сезон:

Схожі товари