Всі категорії
Додати товар

Незвичайно зручні фітнес-босоніжки kyboot від kybun швейцарський 36 1/3 р.

1000 грн
Опис

Фірма Kybun (Кібун) була створена 2006 року винахідником легендарного взуття MBT Карлом Мюллером.
Головна мета фірми — допомогти людині проводити якомога більше часу на ногах, зміцнюючи м'язи стопи та всього тіла. У сучасному світі в людини не вистачає часу на заняття спортом, та й загалом ми все більше й більше часу проводимо сидячи за комп'ютером, що погано позначається на загальному стані здоров'я. Куbun розробила інноваційні товари, що дають змогу інкорпорувати рух у шалений темп життя. Куboot — це взуття на повітряній подушці. Унікальність цього незвичайного взуття полягає насамперед в підошві, яка створює під час ходьби певну нестійкість і змушує тіло балансувати. Структура повітряних сот підошви kyBoot створює повітряну подушку між вашою ногою й землею, а одна п'ята від об'єму повітря, загартованого в підошву під час кожного кроку, проникає всередину черевика, забезпечуючи чудову провітрюваність взуття та зменшуючи пітливість. Це створює ідеальні умови для здоров'я Ваших ніг.
Взуття Kyboot (Кібут) є порятунком для людей із захворюваннями опорно-рухового апарату, зокрема й шийного відділу хребта, для тих, хто страждає від болів у колінних або тазостегнових суглобах, а також від варикозного розширення вен. Не завадить взуття Kyboot і людям, які страждають на надмірну вагу: завдяки цьому взуттю, ви починаєте більше рухатися, не навантажуючи водночас суглоби та хребет і відповідно витрачаєте більше калорій. Численні переваги Kyboot підтверджені не тільки науковими дослідженнями, а й відгуками людей, які піклуються про своє здоров'я і ведуть активний спосіб життя, тих, хто покращує свою фізичну форму просто завдяки ношенню цієї фізіологічної взуття. Kyboot активує раніше незалучні м'язи та тонізує та зміцнює м'язи всього тіла.
Товари фірми Kybun продаються у 18 країнах світу, і покупці, які вже встигли на собі випробувати всі переваги цього унікального взуття, стверджують, що до нього дуже просто та швидко звикнути, і що вона практично не відчувається на нозі!
Продаються чудові фітнес-босоніжки знаменитого швейцарського взуттєвого бренда Kybun.Модель kyBoot Pado Black. Верх виробу виконаний з м'якої гладкої натуральної шкіри білого кольору. Передній і задній ремінці регулюються за допомогою потужної липучки. Основний ремінець має подвійну фіксацію: на зовнішній бічній поверхні є фірмова пластикова "засувка", на зовнішній стороні якої зображено назву бренда. На внутрішній бічній поверхні цей ремінець регулюється за допомогою потужної липучки.
Виворітна сторона виробу дуже м'яка. Підкладка виготовлена з м'якої натуральної замші кольору слонової кістки. Устілка фірмова анатомічна дихаюча. Виконана з м'якої натуральної замші світло-сірого кольору. Устілка бактерицидна, перфорована.
Підошва — фірмова підошва бренда.
Підошва: поліуретан (PU). Фірмова "повітряна" підошва бренда ( опис див. вище.)
Взуття у чудовому стані. Розмір — 36 1/3. Довжина устілки — 232 мм. Босоніжки на досить широку ногу. Максимальна ширина устілки — 89 мм.
Ціна моделі на офіційному сайті — 235 фунтів.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 36
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари