Всі категорії
Додати товар

Дуже класні шкіряні абаркаси кольору топленого молока gaimo tierra запалення 39 р.

685 грн
Опис

Хосе Луїс Ітурріага — підприємливий підприємець, який разом зі своєю дружиною Есмеральдою відкрив невелику майстерню з виробництва еспадрилій ручної роботи в Арнедо (Ла-Ріоха, Іспанія) з амбітаціями стати успішним взуттєвим брендом.
«Я.... Я знав, що за допомогою інноваційних технологій ми можемо прагнути виробляти продукцію найвищої якості, що поєднує в собі найкраще з обох світів». Хосе Луїс Ітурріага, засновник взуття Gaimo.
1978 року народився Кальсадос Гаймо.
Перенесаючись на 40 років уперед, поєднання авангарда та традицій, як і раніше, залишається сутичкою взуття Gaimo. Її зразки можна побачити у всьому світі, на вітринах найкращих магазинів понад 100 країн.
Чотири дочки Хосе Луїса, які раніше проводили довгі літні канікули на фабриці свого батька, тепер керують компанією разом із ним. Есмеральда — керівник групи дизайнерів, Алісія — керівник фінансового відділу; Фатима керує комерційною зоною; а Лара командує відділом маркетингу.
«Gaimo — міжнародний бренд, але ми — знаковий регіональний іспанський бізнес. Це означає, що ми тісно співпрацюємо з нашими командами та працівниками, щоб підтримувати ріст бренда Gaimo, але водночас ми завжди залишаємося вірними своїм джерелам». Хосе Луїс Ітурріага, засновник взуття Gaimo.
Наш виробничий процес поєднує традиційні та інноваційні технології, щоб забезпечити якість, комфорт і довговічність взуття Gaimo.
«Його маленька всесвіт наповнений натуральною сировиною, чистим і елегантним дизайном, простотою й емоціями. Комфорт — один із наших головних пріоритетів: клієнт може закохатися в пару взуття з багатьох причин, але без комфорту все інше не має значення ». Есмеральда Ітурріага, керівник групи дизайнерів Gaimo.
Кожен сезон наші колекції наповнюються новими натхненнями та тенденціями, але всі вони відбивають прекрасні вади ручної роботи. Ремісничий образ, зрештою, є модним підписом Гаймо.
ЗРОБЛЕНО В секундах. ЛА РИОХА. АРНЕДО.
Продаються витончені шкіряні еспадрильї — абаркаси іспанського сімейного взуттєвого дому Gaimo. Модель Tierra. Це літнє взуття, виготовлене тільки вручну з чудової за якістю та вичинки товстої м'якої натуральної шкіри. У цьому разі модель виготовлена з дуже товстої та в міру м'якої гладкої натуральної шкіри кольору топленого молока. Передня частина відкрита (на бічних поверхнях широкої передньої шкіряної вставки є гарні округлі отвори), а ззаду розташовується тільки товсте ( щоб не розтягувався) натуральний шкіряний ремінець. ( ширина 1,5 см). Цей ремінець складається з двох шарів натуральної шкіри, між якими вставлений гумовий ремінець, щоб уникнути розтягнення ремінця під час експлуатації виробу. По краю шкіра верху взуття надійно пришита до товстої джутової устілки взуття..
Устілка виробу дуже м'яка, виготовлена з м'якої повітропроникної джутової тканини натурального кольору. У зоні п'яти — великий округлий шкіряний лейб бренда.
Модель на комфортній танкетці, обтягнутій натуральною пеньшеною. Висота танкетки 2,5 см.
Підошва виготовлена з переробленої автомобільної гуми, має збільшений термін носіння. Підошва з оригінальним протектором.
Стан взуття чудовий. Розмір — 39. Довжина устілки від краю до краю — 25 см. Взуття на стопу вже стандартної повноти. Максимальна ширина устілки 7,5 см.
Виробництво — Іспанія.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 39
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари