Всі категорії
Додати товар

Graceland германія стильні туфлі босоніжки тканинні на плетеній конопляній, джут танкетці

240 грн
Опис

Пропоную дуже стильні, гарні туфлі, босоніжки на танкетці з відкритим пальчиком від європейської фірми Graceland, Німеччина.
Дуже ефектний, дорогий та елегантний вигляд мають на ніжках! Якість дуже гарна! Зручні та комфортні!
*Бренд Graceland належить компанії Deichmann, виробляє молодіжний взуття. Фірма Дайхманн створена німецьким чобітником у 1913 році.
*Трендова модель — п'ята закрита, носок відкритий, плетена танкетка. Дивляться неймовірно витончено на ніжці, витягують у зріст, для фотосесії, на урочистості, випускній, або повсякденна шкарпетка, хто любить каблучки. Чудово підійдуть як для повсякденного носіння, так і для урочистих випадків.
*Благородного сірого кольору, оливо, сталевий, мокрий камінь.
*Верх моделі виготовлений з взуттєвого текстилю, на сітковій основі зверху красивий візерунком ажурна, обтягнута танкетка джутовим конопляним плетінням, підошва — поліуретан. Щільні, з чудовою формою, не розхлябні.
*Вказаний розмір 40, повна довжина устілки від краю до краю 26 см, висота танкетки 7,5 см, платформа 1,5 см.
*Відстань близько до ідеального, є незначні сліди носіння, властиві б/зу взуття. Дефектів і нюансів немає! Клея, як часто буває на плетеній танкетці-ні, запахів немає, устілка після нас оброблена спиртом, коробка рідна втрачена, додається інша коробка та пильовик.
Дивіться також у своїх товарах Graceland босоніжки.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Бежевий
Розмір:
  • 39.5
  • 39
  • 40

Схожі товари