Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Жіночі в'єтнамки р.37 (стопа 24 см) на високій платфомі/ сланці/ літні тапки/...

419 грн
Опис

Модні жіночі в'єтнамки на високій танкетці виготовлені з якісного ПВХ (полівінілхлорид), який є дихаючим, протиковзким, зносостійким та легким за вагою матеріалом, а також амортизує удари. Устілка (верхній шар підошви, що стикається зі стопою) виконана з еластичного матеріалу EVA (етилвінілацетат ) високої щільності, що створює комфортне відчуття для стопи. У народі цей матеріал прозвали "піна". Він легко миється і зберігає свою форму.

В'єтнамки призначені для пляжного відпочинку та водних видів спорту, але також легко гармонують з легким жіночим верхнім одягом літнього сезону: сарафаном, сукнею, шортами та ін. В'єтнамки швидко увіллються в жіночий гардероб і стануть улюбленою парою взуття спекотного сезону.

Вимірювання довжини устілки

Вимірювання проводяться м'яким швейним метром сантиметрах. Відкрите літнє взуття з незнімною устілкою (п'ятка та шкарпетка не закриті): ляпанці, в'єтнамки, сандалії, сабо тощо. Як правило, між краєм устілки та краєм підошви є відстань різної ширини (до 1 см), яка використовується під час носіння взуття. Тому вимірюється не сама устілка, а довжина від початку підошви до кінця (від краю до краю). Допускається відхилення у вимірі +/- 2-3 мм.

Розмірна сітка:

~ 36 український розмір (відповідає 38 розміру виробника) - довжина устілки 24 см - довжина стопи 23,2-23,5 см;

~ 37 український розмір (відповідає 39 розміру виробника) - довжина устілки 24,5 см - довжина стопи 23,7-24см;

~ 38 український розмір (відповідає 40 розміру виробника) - довжина устілки 25 см - довжина стопи 24,2-24,5 см;

Висота танкетки: 3-6 см.

Зробити замовлення у магазині Smid-Ok дуже просто - натисніть на кнопку "купити" та оформіть замовлення. Наші фахівці зв'яжуться з Вами та детально проконсультують. Неправильний вибір за розміром та повнотою взуття - не є причиною претензій. Ви можете обміняти чи повернути товар. Пересилання оплачує покупець.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Тип підошви:
Довжина устілки:
25 см 24,5 см 23 см 23,5 см 24 см