Всі категорії
Додати товар

Босоніжки, сандалі ecco chunky sandal

1799 грн
Опис

Неймовірно стильні босоніжки відомого європейського бренду: ECCO. Розмір: 39, довжина по устілці: 25см. Дуже, зручні, легкі, стильні і комфотні на нозі.
Жіночі сандалі ECCO CHUNKY SANDAL – літнє продовження лінійки CHUNKY SNEAKER: преміум-матеріали, фігурна підошва, вивірені лінії. Це ідеальний вибір для тих, хто стежить за модними трендами, але не погоджується жертвувати комфортом заради стилю.
ДИЗАЙН
У сандалях популярний тренд ugly sneaker втілюється у помірно грубій фігурній платформі та підкреслюється широкими масивними ремінцями. Товста підошва не тільки виглядає неймовірно стильно, а й візуально подовжує ноги. Модель представлена у двох кольорах: чорному та бежевому.
БЕЗПЕКА
Широкий ремінець та високий задник на липучках надійно, але м'яко фіксують ногу, не обмежуючи природного руху стопи під час ходьби. Масивна підошва з поліуретану та термополіуретану відрізняється легкістю та гнучкістю, при цьому стійка навіть на вологій поверхні.
ТЕХНОЛОГІЇ ECCO CHUNKY SANDAL
ECCO FLUIDFORM™ – унікальна технологія надійного та герметичного складання взуття без застосування клею та швів, при якій колодка дублює контури стопи та забезпечує максимальний комфорт.
МАТЕРІАЛИ ECCO CHUNKY SANDAL
~ Високоякісний натуральний нубук преміум-класу, виготовлений на власних шкіряних заводах бренду, виглядає елегантно завдяки особливій бархатистій текстурі та стійкий до появи подряпин;
~ Текстильна підкладка забезпечує комфортний мікроклімат та відчуття свіжості протягом усього дня;
~ М'яка устілка з мікрофібри чудово абсорбує зайву вологу та запобігає прослизу ноги при ходьбі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 39
Матеріал:
Нубук
Продавець
yulia_net1234
yulia_net1234
Супер-продавець
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари