Всі категорії
Додати товар

Базові шкіряні босоніжки з технологією adiprene by adidas

272 грн
Опис

Rockport (Рокпорт) – молодіжний американський бренд, що пропонує зручне та якісне взуття для спорту та повсякденного носіння. Є лідером з технологій у виробництві взуття класичного стилю. компанія перейшла у власність фірми Adidas. Тепер штаб-квартира Rockport знаходиться у штаті Массачусетс і є частиною штаб-квартири Reebok.
Взуття Rockport призначене в першу чергу для ходьби, і воно підійде для роботи, відпочинку, довгих прогулянок на свіжому повітрі. Завдяки використанню найсучасніших технологій у конструкції взуття, ноги ніколи не втомлюватимуться.
adiPRENE by adidas розташовується в області п'яти, або глибоко в підошві, або ближче до устілки. Вона являє собою спеціальний елемент, виготовлений з грубої, щільної гуми, мета якого - поглинати будь-які, навіть різкі удари на твердих поверхнях, які найбільш агресивно завдають шкоди стопі. Під час стрибка і подальшого приземлення на асфальт вставка adiPRENE вбереже стопи від зайвої струсу.
Чорні базові босоніжки із шкіри - Rockport Comfort Craving Quarter Strap.
Ці жіночі модельні сандалії, виготовлені з натуральної.Дихаючий поліуретан поглинає вологу та запахи, забезпечуючи комфорт ногами; включення adidas® adiPRENE® у п'яту та adidas® adiPRENE®+ у передню частину стопи забезпечує амортизуючу амортизацію для захисту та покращеного відштовхування.
комфортні невеличкі підбори
розмір 39
довжина стельки 25,5 см комфортно 25 см
ширина 8 см
100% шкіра
підійде на нормальну ніжку
висота підборів 7 см - стійкий,комфортний
м'якенькі.не важкі
не нові,але стан просто чудовий
на сайті ціна $120.00
ВІДМІННОГО СТАНУ
без торгу

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 39
Стиль:
Повсякденний Класичний
Тип підошви:
Довжина устілки:
25,5 см 25 см

Схожі товари