Всі категорії
Додати товар

Шльопанці жіночі білі з бджілкою б132

219 грн
Опис

Матеріал силікон Розміри в наявності 36-23 см 37-23,5 см 38-24 см будь ласка, Зверніть увагу на спосіб вимірювання довжини устілки. Всі вимірювання проводяться швейним м'яким метром у сантиметрах. Відкрите літнє взуття (п'ята і носок не закриті: шльопанці, в'єтнамки, сандалі, сабо і т. п.) з незнімної устілкою Як правило між краєм устілки і краєм підошви є відстань різної ширини (до 1 см), яке використовується під час носіння взуття. Тому вимірюється не сама устілка, а довжина від початку підошви до кінця (від краю до краю).
Обувь со съемной стелькой
Если стелька плотно ложится на внутреннюю часть обуви (не имеет свободного пространства в носке и пятке), то измеряется сама стелька.
Если стелька существенно меньше самой внутренней части (как правило в не дорогой обуви), то измеряется подошва (внутри) от края до края.
Обувь с несъемной стелькой
Измерения проводятся от края до края внутри обуви.
Прежде чем купить ту или иную пару обуви, следует обратить внимание на размер и полноту модели.
Допускается отклонение в замере +/- 2-3 мм Неправильный выбор по размеру и полноте обуви – это не причина для претензий.
При покупці взуття слід звертати увагу на те, для чого вона призначена (модельне, повсякденне, спортивне, для відпочинку або роботи). Так само велике значення мають форма і висота каблука, які повинні відповідати статурі покупця. Ви можете зробити обмін або повернення, пересилка за рахунок покупця

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 36
Матеріал:
Сезон:
Продавець
elenateterina
Модныймагазин
Супер-продавець
Запоріжжя
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари