Всі категорії
Додати товар

Жіночі сандалі ecco babett sandal 214003 53859

2300 грн
Опис

Жіночі сандалі Ecco Babett Sandal 214003 53859 -новинка весняно-літнього каталогу взуття бренду ECCO 2018 року. Компанія ECCO давно зарекомендувала себе як відмінний виробник зручного і якісного повсякденного взуття. Ще одним напрямком роботи є випуск величезного асортименту зручних сандалій і босоніжок для шкарпетки в літній час року. Одними з найпопулярніших сандалій стали жіночі сандалі лінійки Ecco Babett Sandal . За 1 рік випуску цієї моделі з'явилися нові колірні рішення. Модель настільки полюбилася покупцям, що не втратила своєї актуальності і продовжує лідирувати в продажах літнього взуття. і в цьому сезоні . Модель жіночих сандалій Ecco Babett Sandal 214003 53859 виготовлена з м'якої телячої шкіри практичного кольору. Сандалі можна використовувати в теплу і жарку погоду як в міських умовах , так і в походах по пересіченій місцевості. Ортопедичний супінатор відмінно тримає ступню завжди в правильному положенні і добре фіксується за рахунок підняття устілки по периметру. Внутрішня прокладка виконана з шкіри , що створює комфортне відчуття навіть при тривалому використання взуття.     Подошва, максимально совпадает по очертаниям с естественным профилем человеческой стопы. Такая анатомическая точность достигается, в том числе, благодаря особой технологии впрыска полиуретана (ТПУ) в подошву.   Кроме того, это многократно повышает долговечность обуви. Стелька в сандалиях из натуральной замши и съемная на липучке.  Легкая и прочная подошва выполнена по технологии  ECCO FLUIDFORM.

FLUIDFORM™ DIP

Технология крепления подошвы к верху обуви DIP (вулканизация или «прямой впрыск»), при которой не используется ни клей, ни метод сшивания. При виробництві методом FLUIDFORM™ DIP використовується термопластичний поліуретан. Це матеріал, стійкий до погодних умов, добре тримає форму; його характеризує також висока міцність при деформації на вигин і розтягах; хороша амортизація; високий ступінь зносостійкості. Форма колодки ідеально повторює вигини ступні. Крім того, полімер не схильний до дії мікробів та бактерій. Сандалии линейки Ecco Babett Sandal  214003 53859  имеют одно необыкновенное преимущество перед многими женскими моделями сандалий ECCO-они  легкие и на ноге сидят,  как "вторая кожа, смотрятся очень женственно и благородно, а по комфорту не уступают спортивным моделям обуви. Для дополнительного удобства предусмотрены застежки , которыми  можно регулировать  полноту модели .

 Из всего многообразия легких  повседневных женских сандалий , да еще и кожаных, модель  Ecco Babett Sandal   214003 53859  самая качественная,  удобная и классная!

Сандалии  Ecco Babett Sandal  214003 53859 идеальны  для повседневной жизни в городе и прогулок на природе. Модель сочетают  минималистичный классический женственный дизайн и практичность.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 39
Матеріал:
Замша Шкіра Поліуретан
Сезон:
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
28% виконаних замовлень
Була

Схожі товари