Всі категорії
Додати товар

Жіночі сандалі ecco flora 700173 01459

2500 грн
Опис

Взуття ОРИГІНАЛ ЕССО в оригінальних коробках Відправка післяплатою тільки з передоплатою новою поштою 150 гривень , які вираховуються з вартості взуття при відправленні. Взуття є в наявності. Але можу приймати замовлення на певні розміри і моделі взуття ECCO. Прохання при замовленні уточнювати наявність Вашого розміру. Жіночі сандалі Ecco Flora 700173 01459 -новинка весняно-літнього каталогу взуття бренду ECCO 2018 року. Компанія ECCO давно зарекомендувала себе як відмінний виробник зручного і якісного повсякденного взуття. Ще одним напрямком роботи є випуск величезного асортименту зручних сандалей і босоніжок для шкарпетки в літній час року. Одними з найпопулярніших сандалій стали жіночі сандалі лінійки Ecco Flora . За 1 рік випуску цієї моделі з'явилися нові колірні рішення. Модель настільки полюбилася покупцям, що не втратила своєї актуальності і продовжує лідирувати в продажах літнього взуття і в цьому сезоні . Модель жіночих сандалій Ecco Flora 700173 01459 виготовлена з м'якої телячої шкіри металік ненав'язливого ніжного золотисто-бронзового кольору. Сандалі можна використовувати в теплу і жарку погоду як в міських умовах , так і в походах по пересіченій місцевості. Ортопедичний супінатор відмінно тримає ступню завжди в правильному положенні і добре фіксується за рахунок підняття устілки по периметру. Внутрішня прокладка виконана з шкіри , що створює комфортне відчуття навіть при тривалому використання взуття. Підошва, максимально збігається з контурами з природним профілем людської стопи. Така анатомічна точність досягається, зокрема, завдяки особливій технології уприскування поліуретану (ТПУ) в підошву. Крім того, це багаторазово підвищує довговічність взуття.Легка масивна висока і міцна підошва виконана за фірмовою технологією ECCO , яка забезпечує динамічну підтримку стопи в кожному кроці. Підошва з поліуретану забезпечує відмінну амортизацію. Фишка модели сандалий Ecco Flora 700173 01459 -мягкая обрезиненная стелька, которая легко моется и быстро высыхает, а также не впитывает пот с ноги. Впереди сандалии имеют ремешки на двух липучках, что позволяет женщинам с любой широкой или узкой ступней подобрать эту модель идеально по своей ноге. Модель модная и вместе с тем очень лаконичная и практичная.

Сандалии выпускаются с 33 размера, что позволяет эту модель покупать маленьким модницам и их мамам.

Сандалии линейки Ecco Flora 700173 01459 имеют одно необыкновенное преимущество перед многими женскими моделями сандалий ECCO-они необыкновенно легкие и на ноге сидят, как "вторая кожа, смотрятся очень женственно и благородно, а то комфорту не уступают спортивным моделям обуви. Облегченная подошва создает ощущение мягкости, обеспечивает отличный амортизирующий эффект и комфорт при ходьбе.Одиночный задний ремешок облегчает надевание и позволяет регулировать размер.

Из всего многообразия легких повседневных женских сандалий , да еще и кожаных, модель Ecco Flora 700173 01459 самая качественная, удобная и классная!

Сандалии Ecco Flora 700173 01459 идеальны для повседневной жизни в городе и прогулок на природе. Модель сочетают минималистичный классический женственный дизайн и практичность.

размеры есть 33 34 35 36 37 38 39 40

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Золотистий
Розмір:
  • 34
  • 38
Матеріал:
Шкіра Поліуретан
Сезон:
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
28% виконаних замовлень
Була