Всі категорії
Додати товар

Жіночі сандалі ecco corksphere sandal 271813 01007

4200 грн
Опис

Взуття ОРИГІНАЛ ЕССО в оригінальних коробках Відправка післяплатою тільки з передоплатою новою поштою 150 гривень , які вираховуються з вартості взуття при відправленні. Взуття є в наявності. Але можу приймати замовлення на певні розміри і моделі взуття ECCO. Прохання при замовленні уточнювати наявність Вашого розміру. Жіночі сандалі ECCO CORKSPHERE SANDAL 271813 01007 -новинка весняно-літнього каталогу взуття бренду ECCO 2020 року. Компанія ECCO давно зарекомендувала себе як відмінний виробник зручного і якісного повсякденного взуття. Ще одним напрямком роботи є випуск величезного асортименту зручних сандалій і босоніжок для шкарпетки в літній час року. Одними з найпопулярніших сандалій стали жіночі сандалі лінійки ECCO CORKSPHERE SANDAL , які .вперше з'явилися влітку 2019 року і миттєво завоювали жіночі серця і ніжки)) Сандалі ECCO CORKSPHERE SANDAL 271813 01007 з відкритим носком, майстерно виготовлені з поєднання шкір преміум-класу ECCO. Верх виготовлений з гладкою цілісної шкіри білосніжного кольору . Шкіра виробляється на власних шкіряних заводах ЕССО . Така шкіра чудово виглядає і доповнює загальний образ лаконічною скандинавської моделі сандалій універсальним ефектом. Модель на контрастною білою підошві, що надає ошатний легкий класичний вид взуття для літа. Дихаюча шкіряна підкладка, покрита мікрофіброю устілка й застібка з двома липучками гарантують амортизацію ніг і підтримку протягом всього дня. Кріплення з двома липучками повністю регулюється для стабільної і безпечної посадки Технологія підошви -FLUIDFORM повторює природні вигини стопи, забезпечує відмінну амортизацію і висока якість зборки. Легка і міцна підошва забезпечує виняткове зчеплення, залишаючись при цьому гнучкою. FLUIDFORM ™ - це процес прямого вприскування, в якому використовуються рідкі матеріали, щоб слідувати нашим унікальним анатомічним властивостями і створити найбільш зручну основу для вашого взуття. Поглинає вологу устілка з мікроволокна допомагає зберегти відчуття свіжості ніг Стильні сандалі ECCO CORKSPHERE SANDAL 271813 01007 добре підійдуть для тривалих прогулянок і літніх пригод. Ось основні характеристики ECCO CORKSPHERE SANDAL 271813 01007 • Виготовлені з високоякісної шкіри, виробленої на власних шкіряних заводах ECCO. • Удобная система застежек-липучек позволяет надевать и снимать сандалии легко и быстро.
• Пробковые стельки CORKSPHERE ™ обеспечивают анатомическую поддержку стопы, а кожаное покрытие – непревзойденный комфорт.
• Технология FLUIDFORM™ повторяет изгибы стопы, создает отличную амортизацию, прочно соединяет верх обуви и подошву без клея и швов.

Модель сочетают минималистичный классический женственный дизайн и практичность.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 36
  • 37
Матеріал:
Шкіра Поліуретан
Сезон:
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
29% виконаних замовлень
Була

Схожі товари