Всі категорії
Додати товар

Жіночі в'єтнамки ecco intrinsic thong 880003 01055

2500 грн
Опис

Жіночі сандалі Ecco Intrinsic Thong 880003 01055 виконані у вигляді пляжних спортивних в'єтнамок і є однією з найбільш вдалих моделей літо-весни 2016 року. Верх в'єтнамок зроблений з телячої шкіри яскравого бурякового кольору. Такі відкриті в'єтнамки чудово виглядають на ногах у літній період, підкреслюючи Вашу індивідуальність і гарний смак. Всю лінійку моделей Ecco Intrinsic Thong 880003 відрізняє зручна посадка взуття на ногах. Анатомічна колодка забезпечує неймовірний комфорт. Обрв ці легкі в'єтнамки, вже не хочеться їх знімати , і шукати щось інше. Натуральна текстильна підкладка збереже сухість і свіжість всередині взуття а також дозволить ляпанців зручно сидіти на нозі, не натираючи стопи при ходьбі. Окремо потрібно зупинитися на підошві моделей Ecco Intrinsic Thong 880003 . Невисока, але при цьому гнучка підошва виконана за фірмовою технологією бренду ECCO методом гарячої вулканізації. Зносостійка, легка і гнучка підошва виготовлена з легкого поліуретану .Підошва виконана двокольорового , що робить дизайн сандалей особливо привабливим. Ідеальне якість з'єднання верху взуття і підошви. Це дуже важливо для носіння взуття по пересіченій місцевості , щоб забезпечувати максимальне зчеплення з поверхнею і не ковзати. Підошва у моделі має чудова гнучкість, амортизацію і комфорт на будь-якій поверхні. Наявність м'яких устілки сприяє комфортній тривалій ходьбі. Модель полегшена але при цьому дуже міцна-справжня якість взуття ECCO . Модель жіночих в'єтнамок Ecco Intrinsic Thong 880003 01055 комфортна і легка-просто невагомі. Це досягається завдяки легкій підошві з поліуретану і м'якої тонкої шкіри верху взуття. У данной модели Ecco Intrinsic Thong 880003 лаконичный классический дизайн, характерный для въетнамок. Поэтому эту обувь и с успехом можно носить и с любимыми джинсами ,и с шортами ,и в городе ,и на пляже ,и в бассейне.

Вот один из отзывов покупателей об этих въетнамках-

Очень удобные, легкие , перемычка кожаная смотрится конечно хлипенько , но на самом деле изготовлено все как и положено для обуви Ecco -качественно , добротно симпатичные вьетнамки. Оправдали все ожидания. Очень удобные, мягкие и комфортные в носке. Цвет приятный. Обувь ЕССО очень надежная и удобная, оправдывает цену.

При выборе Ecco Intrinsic Thong 880003 01055 покупателям необходимо учитывать , что на очень широкие стопы модель не подойдет, т к не имеет липучек для регулировки подъема.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 36
  • 37
Матеріал:
Джинс Шкіра Поліуретан Гума
Сезон:
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
29% виконаних замовлень
Була

Схожі товари