Всі категорії
Додати товар

Чорні шкіряні комбіновані еспадрільї ручної роботи andre assous іспанія 8 р. ( 25 див)

640 грн
Опис

Колекції дизайнерів Andre Assous засновані на давню прихильність традиціям створення позачасовий взуття. Andre Assous, що спеціалізується на створенні стильною і зручною взуття, пропонує «таку ж унікальну взуття, як і ви». Вони підтримують незмінна якість своїх эспадрилий і пристрасно захоплені взуттям, яка привносить відчуття безтурботності в вашу повсякденне життя, що ми всі можемо використовувати! Лінія взуття Andre Assous була заснована в 1970-х роках на основі європейської взуття-еспадрільї. Assous почав з простих сандалів, а потім його взуття стала включати в себе різні стилі, такі як кросівки Andre Assous, еспадрільї на плоскій підошві і танкетці. Взуття, зроблена з традиційного джуту, спроектована в Нью-Йорку і зшита вручну в Іспанії, щоб розширити можливості покупців по всьому світу. Незалежно від того, чи дивитеся ви на черевики або сандалі Andre Assous, компанія прагне створювати унікальні речі. У кожного з них плетені проміжна підошва з джуту, а фахівці бренду створюють шар джуту навколо пробки, яка утримується разом на гумовій підошві. Еспадрільї Andre Assous, які раніше були незручною взуттям без підкладки або устілки, тепер мають шкіряну устілку для додаткового комфорту. Сандалі Andre Assous та інші фасони - це класична річна річ, створена вручну в Іспанії з використанням кращих матеріалів і неймовірного майстерності. Дизайнер створює бездоганні силуети і стильний комфорт, щоб підтримувати вас на кожному кроці. Іспанський бренд вважає, що взуття має бути зручним і стильним. Вони уявляють собі місця, в яких ви будете носити кожну пару, чи то відвідини химерної кав'ярні, прогулянка на пляжі або участь в якомусь особливому заході. Андре Ассус створює досить універсальну взуття, щоб не відставати від шуму і суєти повсякденного життя, залишаючись при цьому розкішної, щоб кожен день приносив задоволення і легкість. Несмотря на то, что коллекция продолжает расти, они по-прежнему воплощают в себе культуру элегантного и естественного шарма, которая помогает создать сообщество харизматичных и влиятельных женщин.
Все мы слышали, что «боль - это красота», но это не всегда так! Многие сандалии, балетки и каблуки Andre Assous изготовлены из козьей кожи, которая мягче стандартной кожи и соответствует вашей стопе. Под кожей находится слой амортизации, чтобы ваши ноги чувствовали себя комфортно в течение всего дня.
Высококлассная обувь Shoe-Inn подходит для любого случая и любого стиля женщины, прямо с подиума в ваш гардероб.
Продаются как всегда изящные очень удобные фирменные эспадрильи молодого дизайнерского обувного бренда Andre Assous. Это модель босоножек с закрытым задником и открытой пяткой на небольшой джутовой танкеточке.
Верх изделия выполнен из комбинированных видов натуральной кожи. Основная часть - мягчайшая тонкая козья кожа очень глубокого черного цвета. А округлый отрезной мыс обуви - мягкая лакированная натуральная кожа черного цвета. Сзади на мягком кожаном ремешке есть резинка - для удобства надевания и фиксации босоножек на ноге. На боковых поверхностях изделия нет никаких швов - модель очень мягкая и комфортная.
Изнаночная сторона обуви оснащена подкладкой из мягчайшей гладкой натуральной кожи черного цвета. Исключением является низ боковых поверхностей ( там, где возможны косточки на ногах). В этих местах - только один слой мягчайшей эластичной натуральной кожи козлика. Стелька необыкновенно мягкая фирменная не съемная. Верх - дышащий текстиль темно - синего цвета.
Модель на небольшой танкетке - 38 мм. Она традиционно джутовая , решена в черно-синих тонах. Подошва выполнена из высококачественной износостойкой рифленой резины черного цвета. Подошва с малюсеньким широким устойчивым каблуком.
Обувь имеет состоянии новой вещи без видимых следов носки. Сток. Размер указан 8. Длина стельки - 25 см. Это полный 38 размер. Но модель на деликатную ножку. Максимальная ширина стельки - 73 мм.
Обувь традиционно ручной работы.
Цена модель на сайте начинается от 130 евро.
Производство - Испания.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38
Матеріал:
Шкіра Лакована шкіра
Застібка:
Резинка
Сезон:
Стиль:
Повсякденний Класичний
Тип підошви:
Каблук Танкетка Пласка
Довжина устілки:
25 см