Всі категорії
Додати товар

Нові ботильйони коричневі шкіряні 'jeffrey campbell' 39-40р

2000 грн
Опис

Ботильйони нові, але без фабричних бирок і коробки. Культова модель Lita. Зовні та всередині натуральна шкіра, каблук дерев'яний.

На оф. сайті в актуальній колекції ціна цієї моделі для США — 185$

Заміри (покований 40):

устілка 26 см
висота 24 см
каблук 13 см

Jeffrey Campbell — відома американська компанія, яка має ім'я свого талановитого творця, яка спеціалізується на випуску ультрамодного взуття. Цей дуже юний, але вже дуже популярний бренд з'явився 2000 року в Лос-Анджелесі. Його засновник, Джеффрі Кемпбелл, завжди мріяв робити цікаве та незвичайне взуття для прекрасних представниць людства. Не маючи спеціальної освіти в галузі дизайну, молодийляр, завдяки своєму таланту зміг заявити про себе на весь світ. Свою першу колекцію жіночих ботильйонів на високих підборах дизайнер створював у гаражі власного дому. Вона мала приголомшливий успіх і стрімко розійшлася серед модниць міста. За наступні роки маленька сімейна справа виросла до розмірів великої компанії зі світовим ім'ям.
Секрет такого успіху, як стверджує сам дизайнер, дуже простий на першому місці для нього, для нього стоїть «філософія маленької компанії». Кемпбел, як і на початку своєї кар'єри, намагається черпати натхнення для своїх робіт із повсякденного життя, дивлячись на дівчат на вулиці, у метро... Саме тому компанія часто вступає в колаборації з іншими знаменитими брендами.

Неймовірне взуття
Все взуття під маркою Jeffrey Campbell унікальне. Вона неймовірно поєднує в собі класичну елегантність і лаконічність із провокаційною брутальністю і розкішшю, що викликається. Дизайнери компанії щосезон доводять, що жіноче взуття може бути одночасно зухвалим і вишуканим, елегантним і жіночним. І, незмінно, кожен сезон нова колекція Jeffrey Campbell виробляє фурор, купуючи нових прихильниць. На сьогодні бренд випускає взуття на танкетці, босоніжки та туфлі на тракторній підошві, фірмові ботильйони, чоботи та багато іншого.

Варто зазначити, що продукція бренда стала відома багато в чому завдяки старанням модних блогерів. Саме блогери першими звернули увагу та гідно оцінили незвичайний дизайн культової моделі ботильйонів Lita.
Не обходять своєю увагою бренд і світові знаменитості. Дуже часто в туфлях Jeffrey Campbell можна побачити Джессіку Альбу, Демі Ловувато, Емілі Ванкамп і багатьох інших селебриті.

Джеффрі Кемпбелл уже рік сміливо доводить, що жіноче взуття на високій платформі або танкетці може успішно змагатися з класичними туфлями на «шпильці» в плані подовження силуету та додавання йому стрункості. У його неймовірних ботильйонах жіночі ноги мають дуже привабливий вигляд. Такого ефекту дизайнер досягає на контрасті — масивні підошви та каблук акцентують на витонченості жіночих кісточок. Неабиякий розмір взуття дивовижний і неймовірний спосіб відтіняє ніжність і жіночність своїх власниць.

Одним із їхніх секретів успіху та популярності бренда є оригінальний підхід дизайнера до оновлення модельного ряду. Ботильйони, туфлі, чоботи, босоніжки, кеди, кросівки дуже впізнавані. Вони дуже стильні, яскраві та самобутні. Але водночас сміливий дизайн взуття Jeffrey Campbell ідеально поєднується з універсальністю і практичністю. Носити таке взуття можна як повсякденно, так і на урочистий випадок.

Для створення своїх моделей Кемпбел, переважно, використовує натуральну шкіру та замшу. Легші літні варіанти виконуються з дорогого якісного текстилю деніму, мережива, гобелена тощо. Для декору дизайнер застосовує різні металеві прикраси, які надають взуттю злегка агресивного вигляду. Наприклад, культові ботильйони Lita прикрашені шипами. Щодо колірної палітри, то тут немає обмежень.

За всієї своєї уявної масивності та громіздкості, продукція Jeffrey Campbell дуже практична. Завдяки ідеальній колодці взуття стійке та зручне. Взуття Jeffrey Campbell — це справжній витвір мистецтва! І, якщо Ви хочете привернути до себе увагу та підкреслити свою індивідуальність, то, безсумнівно, цей бренд для Вас!

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40
  • 39
  • 39.5
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Шкіра

Схожі товари