Всі категорії
Додати товар

Agl attilio giusti leombruni sandy лакові черевики/ботильйони з телячої шкіри на...

6500 грн
Опис

Ефектні жіночі черевики/ботильйони на масивній платформі від італійського преміум бренда AGL Attilio Giusti Leombruni. Made in Italy. Ручна робота.

Модель випускалася і випускається зараз у різних колірних варіаціях із застосуванням різних типів і способів оброблення шкіри. Конкретно в цій колірній гамі в лаковому виготовленні модель шалено рідкісна, тому що була виготовлена обмеженим накладом. Модель дуже свіжа та ще немає напливу пропонувань на вторинному ринку. Не тільки в Україні, а й на іноземних маркетплейсах такої моделі ви не знайдете, ні в магазині ні в б/у варіанті. Новий володар знайде виняткову індивідуальність образу🤗

Стартовий роздрібний прайс: 500

Назва моделі: Sandy

Номер моделі: D751511BGKI0151730

Дизайнерський колір: Navy-Blue
Розмір 381⁄2
За вимірами устілки пишіть до ЛС

Висота каблука 6,5 см
Висота платформи — 5 см
Висота 14 см
Обвід 21,5 см

Стан ідеальний, без подряпин і видимих потертостей на лакі. Носилися дуже акуратно. З нюансів можна зазначити мааалоньку вертикальну дряпку ззаду на підошві, а також природні складки на лакі в місцях згину, що по суті і не є нюансами, але все ж узагальному на всяк випадок. Живі фото додаду пізніше, ви можете мене погальмувативо написати мені б це в ЛС🙂

-Описування —

Стильні, зручні, м'які, легкі та дуже комфортні жіночі лаковані шкіряні черевики ботильйони Agl Attilio Giusti Leombruni Sandy на масивній платформі.

Простота та зручність — неодмінні атрибути міського стилю. Тому ці черевики ідеально підійдуть під будь-яке вбрання в сучасному міському стилі.
Ботильйони з дуже легкою максіпідошвою, зручні завдяки практичній посадці із задньою водонепроникною Gore-Tex змійкою, зроблені з темно-синьої лакованої телячої шкіри преміумкласу із синьою ребристою підошвою в тон для завершення панк-образу.

Усередині взуття також із натуральної шкіри.
Блискавка ззаду дає змогу комфортно фіксувати взуття на нозі та забезпечує зручне одягання та зняття.
Творці також подбали про додатковий комфорт усередині: зручна та м'яка шкіряна устілка пом'якшить Ваш крок, і разом із м'якою натуральною шкірою верху зроблять ваші прогулянки приємними.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 38.5
Матеріал верху:
Лакована шкіра
Матеріал підкладки:
Шкіра

Схожі товари