Всі категорії
Додати товар

Приголомшливі комбіновані фірмові ботильйони на високих підборах ixos італію 41 р.

1350 грн
Опис

IXOS — італійський модний бренд
На сьогодні продукція знаменитого бренда IXOS має величезну популярність. Секрет успіху цієї компанії полягає в вірності традиціям виготовлення справжнього італійського взуття за допомогою винятково ручної праці. Дослідження світу сучасної моди та потреб своїх клієнтів допомагають фахівцям виробляти тільки найпопулярнішу й найактуальнішу на сьогодні продукцію
Жіноче модне взуття від італійської фірми IXOS випускається для прекрасної половини людства, яким близькі віяння гламуру та дух молодості. Босоніжки, туфлі, ботильйони та чобітки допоможуть вам виділитися з натовпу та відчути себе в епіцентрі загальної уваги
Продукцію марки робить впізнаваною насамперед унікальний, неповторний дизайн, основною особливістю якого є оригінальна фактура матеріалів: защипи, складки, плетіння з текстильних шнурів або шкіряних шнурків. Останнє — це фірмові прийоми дизайнерів марки IXOS. На сьогодні бренд IXOS уособлює найвищу італійську якість з елементами ручної роботи. Продукція марки IXOS унікальна, її особливістю є вишуканий дизайн і винятково натуральна шкіра найвисокоякіснішої вичинки.
IXOS — взуття далеко не для кожного! Ось так позиціюють свою продукцію дизайнери цього італійського бренда. Свою роботу майстри проводять насамперед людям із тонким смаком і істинними поціновувачами оригінального та стильного взуття. Ексклюзивний дизайн, витриманий у найкращих традиціях епохи класицизму, але в сучасній інтерпретації знаходить своє втілення в нарочище недбалому оздобленні моделей, у незвичайних формах і фірмовій носковій частині взуття. Шкарпетки цих моделей ніби запозичені в історичного взуття, що належить до епохи Мол'єра. Тому вже давно не дивується, що численні модні критики зараховують творіння італійського бренда IXOS до витворів мистецтва, що так само визначає й елітарність бренда.
Фірмовий каталог невеликий і тому взуття вважається колекційним. Невеликі партії модної продукції, що створюються практично вручну, збігається в найкоротші терміни, буквально за лічені дні. Відмітна риса всієї продукції популярної італійської марки — ексклюзивність. А також брак штампів і креативність дизайнерського складу, що в сучасній модній індустрії цінується напевно понад усе. Дизайнери перетворили взуття на фетиш.
Продаються приголомшливі фірмові комбіновані ботильйони італійського взуттєвого бренда з категорії лакшері Ixos. Це модель на широкому дуже високому стійкому підборі (10 см), висота якого дещо мінімізується прихованою платформою (приблизно 2 см). Ботильйони традиційно ручної роботи. Верх виробу виготовлений із комбінованих матеріалів. Це комбінація м'якої гладкої натуральної шкіри чорного кольору та товстої букльованої тканини сіро-чорно-сіребристого забарвлення. "Рвані" шкіряні вставки на краях відстрочені міцними тонкими нитками чорного кольору. Фігурна вставка з м'якої гладкої натуральної шкіри безшумно переходить у обшивку каблука виробу. На внутрішній бічній поверхні вшита фірмова блискавка чорного кольору.
Виворітна сторона виробу обладнана підкладкою, виготовленою з м'якої гладкої натуральної шкіри фіолетового кольору ( цей колір на світлині кілька сповився). М'яка гладка натуральна шкіра повністю випрала внутрішню поверхню взуття. Устілка дуже м'яка повністю шкіряна, не знімна. Взуття на високих широкому стійкому підборах (10 см), обтягнутих гладкою натуральною шкірою чорного кольору. Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору. Невелика прихована платформа (приблизно 2 см) виготовлена з натурального дерева темно-фіолетового кольору. Шкіряний верх ботильйон пришитий до дерев'яної платформи моделі за допомогою широкої металевої "строчки".
Взуття у чудовому стані. Розмір 41. Довжина устілки — 26,5 см. Максимальна ширина устілки — 78 мм. Ботильйони на досить вузьку стопу.Висота виробу по задньому шву до рівня підошви — 10 см. Обсяг виробу по верхньому краю — 28,5 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • 41
Матеріал верху:
Шкіра Трикотаж
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:

Схожі товари