Всі категорії
Додати товар

Шикарні зручні ботильйони успішного німецького бренду mustang

398 грн
Опис

Шикарні зручні ботильйони успішного німецького бренду Mustang.Стан нової речі, сток.
Універсальний стиль, відмінна якість та практичність – все це поєднує в собі ця модель. Дизайн забезпечує просту, зручну посадку. Модель з застібкою на блискавку. Міцна поліуретонова підошва гарантує необхідну підтримку та довговічність для повсякденного зносу.Стійкий набірний каблук оригінально декорований.У верхній частині виріб з наскрізною перфорацією та оригінально декорований контрастною шнурівкою.
Насолоджуйтесь максимальним комфортом та якістю такого зручного взуття!.

Розмір 40.
-каблук 6
-висота 19
-довжина устілки 26
-ширина по підошві 9

Mustang (Мустанг) - німецький виробник чоловічого та жіночого одягу, а також взуття та аксесуарів.В одязі марки Mustang чудово поєднуються класика та модні течії сучасності. Це, у свою чергу, допомагає любителям вишуканості висловити свої емоції та життєвий стиль. Mustang вже протягом багатьох десятиліть утримує лідируючі позиції у світовій моді.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 40
Матеріал верху:
Штучна шкіра
Застібка:
Шнурівка
Сезон:
Тип підошви:
Каблук

Схожі товари