Всі категорії
Додати товар

Челсі, черевики geox inner breathing system

1399 грн
Опис

Неймовірно стильні черевики відомого європейського бренду: GEOX. Розмір: 40, довжина по устілці: 26см. Верх виготовлений із високоякісної натуральної шкіри. Дуже зручні, легкі, стильні і комфотні на нозі.
Додаткова повітропроникність, легкість і комфорт для цього легендарного гібридного ботильйона Geox. Підошва була наділена нашим італійським патентом Geox і сітчастою дихаючою системою для повітропроникності та комфорту; Повітропроникність ще більше покращується завдяки підкладці внутрішньої дихальної системи. Підошва EVA робить ці легкі кросівки гнучкими та м’якими, а спеціальні 3D-каучукові вставки на протекторі забезпечують зчеплення та довговічність. Монтажна устілка з тривимірної сітки підвищує повітропроникність і амортизаційний ефект, а широкий носок забезпечує надзвичайно комфортну ходьбу. З міркувань зручності та гігієни знімна підніжка має шкіряну підкладку, що посилює відчуття постійної сухості ніг. Своєю надзвичайною повітропроникністю ці черевики завдячують системі дихання сітки Geox: технології, розробленій і розробленій у співпраці з професійними пілотами, які виграли чемпіонат світу. Максимальні отвори гарантують чудову повітропроникність. Максимальна водостійкість підошви гарантується мембраною, яка запобігає проникненню води. Більше того, додатковий шар зі спеціального захисного матеріалу захищає стопу, не погіршуючи повітропроникність. Ця технологія була розроблена, щоб витримати навіть найінтенсивніший рівень активності та забезпечити максимальний комфорт протягом дня, навіть за екстремальних температур.
Про цей предмет:
- Запатентована перфорована підошва з дихаючою водовідштовхувальною мембраною, що дозволяє природно регулювати температуру стопи.
- Універсальний гібридний і ергономічний дизайн: ідеальне взуття для мандрівників.
- Знімна устілка

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40
Матеріал верху:
Продавець
yulia_net1234
yulia_net1234
Супер-продавець
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари