Всі категорії
Додати товар

Ara шкіряні полуботинки

308 грн з 21 Травень - додавайте до обраного

350 грн
Опис

Ara шкіряні полуботинки
р. 41
Устілка -27 см
Підбори-5 см
Підійдуть на вузьку та середню ніжку з стандартним не високим підйомом

Модель Ara Flo ST Moro верх виготовлений з високоякісного нубука, що гарантує хорошу вентиляцію і ідеально облягає ногу.
Підошва міцна, забезпечує гарне зчеплення (у тому числі і на слизьких поверхнях), виготовлена ​​з міцного компаунду, стійкого до стирання.
Компаунд для підошви це
*Еластичність та пружність.
За рахунок цих двох параметрів така термопластична полімерна речовина незамінна при виготовленні підошв, особливо ортопедичних.
*Відмінні теплоізолюючі параметри. Унікальна пориста структура матеріалу дозволяє зберігати тепло навіть за низьких температур.
*Низька питома вага. Взуття з компаунду відрізняється легкістю. У зв'язку з цим ноги не втомлюватимуться і під час тривалих прогулянок
*Гарна водонепроникність. Це забезпечується двома факторами. З одного боку – це полімерний термопластичний матеріал. З іншого боку – низ і верх взуття виготовляється за технологією лиття під тиском або екструзії. Тобто вони мають монолітну структуру без якихось швів. У зв'язку з цим у такому взутті можна без проблем ходити як у сильний дощ, так і снігопад. Ноги завжди залишатимуться сухими.

Ara for – це результат багаторічного досвіду дизайнерів та сотень випробувань – кінцевий результат – комфорт та впевненість на кожному кроці.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40
  • 40.5
  • 41
Матеріал верху:
Нубук
Продавець
polalazko
polalazko
Супер-продавець
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари