Всі категорії
Додати товар

Черевики ecco snow mountain р. 37 39 40 ботинки gore-tex boa нові оригінал!

2999 грн
Опис

Продам нові оригінальні черевики Ecco Snow Mountain 37 39 40 розміру.

Модель Ecco Snow Mountain виконана з малинового міцного пронуреного нубука на контрастній білій підошві. Таке поєднання кольорів – дуже вдале. І ошатно, і практично. Носок у черевиків має захисну накладку від збивання та дряпання при екстремальному носінні.

Всередині черевики мають мембрану GORE-TEX, завдяки якій ноги Вашої дитини завжди будуть сухими. Модель дуже тепла, всередину черевика вшитий товстий шар овечої вовни, та термоустілки з акрилу та фольги для кращого зігрівання стоп. Будь-який мороз Вашим дітям не страшний у таких черевиках.

Ще фішка моделей ECCO SNOW MOUNTAIN - гарний високий задник з різьбленими елементами, який робить ці черевики легко пізнаваними.

Технологія FLUIDFORM™ повторює природні вигини стопи, забезпечує відмінну амортизацію та високу якість складання без клею та швів.

Система швидкої шнурівки BOA® Closure допомагає швидко взувати і знімати взуття та забезпечує зручну посадку по нозі, а ультраміцні нитки зі сталі позбавляють необхідності періодичної заміни шнурків.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Чорний
Застібка:
Шнурівка
Мембрана:
Gore-Tex

Схожі товари