Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Шкіряні сникеры, напівчеревики attizzare, 39 розмір

690 грн
Опис

Шкіряні золотисті сникеры, напівчеревики Attizzare (Іспанія), 39 розмір. Куплені у фірмовому бутику. Взуття цієї торгової марки дуже люблю, купую регулярно. Підходять для осені, весни. Не парять ногу, т. к. шкіряні і є "зіркові" отвори. Стильно виглядають. Зручна застібка (блискавка працює відмінно). Пряжками можна регулювати ширину. Висота каблука 6 див. , з них 1,5 див. платформа. Повноцінний 39 розмір (25,5 див. є точно по устілці!), т. к. іноді, беру собі 40 в інших брендах. В ремонте не были, состояние очень приличное, есть совершенно незаметные царапинки на носках (смотрите фото.)
Очень качественный бренд!

Отправлю Укрпочтой или Новой Почтой (за Ваш счет) после оплаты на мой карт.счет. Возможен самовывоз.

Больше фото здесь: Красивые фирменные шлепанцы Rieker. Указан размер 40, но реально на 39. Длина стельки в сантиметрах 26 от края до края (см. фото), высота каблука по пятке 6 см.
Кожаные , стелька -искус. кожа.
Удобные, изящные, мягкие , с функцией антистресс. На пряжках - все камешки. В ремонте не были.
Ще фото тут https://goo.gl/photos/PkXJ4aRBswbC5S7EA Запитуйте! Відправлю Укрпоштою , Новою поштою за Ваш рахунок або самовивіз з Подолу. Оплата : на картковий рахунок або готівкою при зустрічі. Повернення не передбачено. Повернення не передбачено.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 39

Схожі товари