Всі категорії
Додати товар

Світло оливкові замшеві еспадрильї d'orsay verbenas запалення 38 р.( 24,3 см.)

800 грн
Опис

Продаються чарівні шкіряні еспадрильї знаменитого іспанського взуттєвого бренда Verbenas.
Модель із закритим фігурним мисом і задником, з вирізами на бічних поверхнях — варіант туфлей D'orsay. Верх виробу виготовлений із м'якої оксамитової натуральної замші пастельного світло-еластичного кольору. Передня частина взуття виготовлена з суцільного фрагмента шкіри. По верхньому краю шкіра відстрочена рівним подвійним швом міцними нитками в тон шкіри — щоб уникнути розтягування шкіри під час носіння. Задня частина моделі також виготовлена з суцільного фрагмента шкіри з відстроченим верхнім краєм.На зовнішній бічній поверхні в цьому місці вшитий невеликий шкіряний лейб бренда, на якому зображений логотип бренда.
Виворітна сторона виробу в передній частині не має підкладки, а являє собою зворотний бік натуральної замші. А в задній частині виробу є підкладка, виготовлена з м'якої гладкої натуральної шкіри карамельного кольору. По середній лінії шкіряного задника вшита еластична гумка — для комфортного прилягання взуття. Устілка дуже м'яка, не знімна — м'яка гладка натуральна шкіра карамельного кольору. Устілка з фірмовим маркуванням бренда.
У взутті джутова підошва. По верхньому краю джутової міжпідошви шкіряний верх виробу надійно пришитий до підошви товстими нитками оливкового кольору. Основна підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми світло-бежевого кольору.
Взуття має стан нової речі. Тільки на устілці правого босоніжка — маленьке цятки. Розмір 38. Довжина устілки — 24,3 см. Максимальна ширина устілки — 75 мм. Еспадрильї на стопу вже стандартною. На високий підйом не підійдуть.
Модель виготовлена в Іспанії.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 38
Матеріал:
Замша
Сезон:

Схожі товари