Всі категорії
Додати товар

Найм'якші шкіряні еспадрильї кольору куркуми quazi італія 38 р.

645 грн
Опис

Quazi — італійський бренд для жінок, які цінують якість і першокласний дизайн. Сучасні стильні аксесуари та сміливі фасони — чудове поєднання для найвимогливіших. Стійкі каблуки та платформи, шкіряні підкладки та устілки забезпечують винятковий комфорт, завдяки чому взуття QUAZI та красування і зручне одночасно.
Назва «еспадрильї» походить від «esparto» — жорсткої трави, з якої плелі канати та підошву для перших моделей. Батьківщиною це незвичайного взуття вважається Іспанія, де на початку 13 століття її носили селяни та бідельники. Сплетена з трави підошва, просочена смолою для міцності та непромокності, пришитий тканинний верх робили взуття легким, повітропроникним і дешевим, що було важливо для простих людей, які працювали на плантаціях під палючим сонцем. Деякі примотували взуття до стопи та щиколотки для її фіксації — звідси відбулися стрічки та ремінці на сучасних еспадрильях.
Еволюційною стороною розвитку цього виду взуття стала підошва з джуту, який також був натуральним матеріалом, але мав більше міцності та підвищував зносостійкість кожної пари. Ще пізніше для солдатів іспанської армії підошву зробили прогумованою, зробивши в такий спосіб еспадрильї універсальнішими та практичнішими. Сучасні варіації еспадрилій можуть бути як із натуральною джутовою підошвою й устілкою, так і з каучуковим захистом. Верх — з натуральної шкіри, замші, нубуку, льону, бавовни, парусини, деніму... «Вийшовши» на подіум, еспадрильї набули високої плетеної танкетки, яка зробила їх жіночними, залишивши за ними зручність.
Продаються стильні фірмові шкіряні еспадрильї знаменитого італійського взуттєвого бренда Quazi.
Це модель на невеликій танкетці, обплетеній джутом. Верх виробу виготовлений із м'якого натурального нубуку жовтого кольору. А по нижньому краю проходить вузька вставка, виготовлена з м'якої натуральної замші жовтого кольору. За місцем з'єднання двох видів шкіри взуття прошите ручним швом товстими шовковистими нитками золотистого кольору. У цьому разі еспадрильї — це туфлі — човники з красивим округлим мисом.
Виворітна сторона взуття не має жодної підкладки — це зворотний бік м'якого натурального нубуку — м'яка натуральна замша. По верхньому краю, щоб уникнути розтягування шкіри під час експлуатації, є невеликий шкіряний закот. Устілка фірмова надзвичайно м'яка, виготовлена з м'якої гладкої натуральної шкіри жовтого кольору. Устілка, природно, не знімна.
Взуття на невеликому танкеточку, заввишки 1,3 см. Танкеточка обплетена натуральним джутом.
Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми молочного кольору.
Взуття в дуже гарному стані. Розмір — 38. Довжина устілки — 24,5 см. Максимальна ширина устілки — 76 мм. Еспадрильї на стандартну повноту стопи та на невисокий підйом.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 38
Матеріал:
Нубук

Схожі товари