Всі категорії
Додати товар

Темно-бузкові замшеві еспадрильї d'orsay verbenas запалення 37 р.( 23,6 см.)

800 грн
Опис

Продаються чарівні шкіряні еспадрильї знаменитого іспанського взуттєвого бренда Verbenas.
Модель із закритим фігурним мисом і задником, з вирізами на бічних поверхнях — варіант туфлей D'orsay. Верх виробу виготовлений із м'якої оксамитової натуральної замші насиченого темно-бузкового кольору. Передня частина взуття виготовлена з суцільного фрагмента шкіри. По верхньому краю шкіра відстрочена рівним подвійним швом міцними нитками в тон шкіри — щоб уникнути розтягування шкіри під час носіння. Задня частина моделі також виготовлена з суцільного фрагмента шкіри з відстроченим верхнім краєм.На зовнішній бічній поверхні в цьому місці вшитий невеликий шкіряний лейб бренда, на якому зображений логотип бренда.
Виворітна сторона виробу в передній частині не має підкладки, а являє собою зворотний бік натуральної замші. А в задній частині виробу є підкладка, виготовлена з м'якої гладкої натуральної шкіри карамельного кольору. По середній лінії шкіряного задника вшита еластична гумка — для комфортного прилягання взуття. Устілка дуже м'яка, не знімна — м'яка гладка натуральна шкіра карамельного кольору. Устілка з фірмовим маркуванням бренда.
Біля взуття джутова підошва. По верхньому краю джутової міжпідошви шкіряний верх виробу надійно пришитий до підошви товстими нитками темно-бузкового кольору. Основна підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми світло-бежевого кольору.
Взуття в відмінному стані. Розмір 37. Довжина устілки — 23,6 см. Максимальна ширина устілки — 75 мм. Еспадрильї на стопу вже стандартною. На високий підйом не підійдуть.
Модель виготовлена в Іспанії.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 37
Матеріал:
Замша
Сезон:

Схожі товари