Всі категорії
Додати товар

Дуже класні чорні шкіряні абаркаси menorquina d'estiu запалення 40 р

750 грн
Опис

Іспанські виробники пишаються можливістю написати на своєму взутті «Зроблено в Іспанії». Країна має довгу традицію виробництва шкіряного взуття. Багато в чому ця історія пов'язана з невеликим островом Менорка, де домінантним галузем століттями було взуттєве виробництво.
В останнє десятиліття іспанські товари стають не тільки лідерами в традиційній якості, але й самостійно формують модний стиль, визнаний у всьому світі. Завдяки сміливим ідеям і дизайнерським знахідкам MENORQUINA є одним із найбільш впізнаваних брендів іспанського модного взуття.
Продаються фірмові оригінальні іспанські шкіряні сандалі — абаркаси від знаменитого виробника добротного меноркінського взуття — MENORQUINA D'ESTIU. Це суто літнє взуття, виготовлене тільки вручну з чудової за якістю та вичинки товстої м'якої натуральної шкіри. У цьому разі модель виготовлена з дуже товстої й дуже м'якої гладкої натуральної чорної шкіри. Передня частина прикрита (є тільки вузька щілина спереду, а ззаду розташовується тільки товстий ( щоб не розтягувався) натуральний шкіряний ремінець. (ширина 2 см). Цей ремінець складається з двох шарів натуральної шкіри. По краю шкіра верху взуття надійно пришита до товстої шкіряної устілки взуття. Шкіряний ремінець надійно закріплений під шкіряною устілкою.
Устілка виробу виготовлена з натуральної шкіри бежевого кольору.
Підошва зроблена з переробленої автомобільної гуми, має збільшений термін носіння. Підошва з оригінальним протектором. По периметру потужна гумова підошва в пришита до шкіряного верху виробу. ( прошивка йде до того рівня, поки зверху не закінчується шкіра). Особливість цієї моделі полягає в тому, що вона виготовляється вручну.
Взуття у чудовому стані. Розмір — 40. Довжина устілки від краю до краю — 26 см. Комфортна довжина устілки — 25,5 см Взуття на стандартну повноту стопи. Максимальна ширина устілки — 86 мм.
Модель виготовлена в Іспанії.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари