Всі категорії
Додати товар

Чарівні комбіновані лофери — еспадрильї unisa запалення 38 р.

925 грн
Опис

Історія успіху марки Unisa почалася 39 років тому. 1973 року в іспанському місті Ельде вперше почалося виробництво взуття Unisa. Історія бренда Unisa почалася з виробництва першої пари літніх капців на мотузковій підошві, які зараз широко відомі в усьому світі як еспадрильї. Тоді був обраний смугастий дизайн, який, до речі, актуальний і в сезоні 2012, але в той час на вибір смужок творців надихнули тенти вуличних кахель на Лазурному березі.
Компанія швидко розвивається завдяки всім відомому жіночому кохання до взуття. Сандалії, туфлі на високих підборах і чоботи — всі ці моделі з характерним для юній дизайном припали до смаку представницям прекрасної статі. Крім того, вони підкуповують високим рівнем комфорту та різноманітністю колекцій, що дають змогу підібрати пару на будь-який випадок. Це взуття призначене для жінок, які вибирають модні та стильні моделі за доступними цінами.
Асортимент бренда постійно розширюється, але в ньому, як і раніше, провідну роль відіграють не тільки самі еспадрильї з їх пристрасним характером, але й загалом грайливий дух, свобода та вибір у бік індивідуальності. Unisa — це комфорт, легкість ваших ніг і увага до деталей.
Продаються дуже гарні ефектні фірмові лофери — еспадрильї знаменитого іспанського взуттєвого бренда Unisa. Це модель із закритими мисом і дуже м'яким (за бажання загинається всередину) задником. Верх виробу виготовлений із комбінованих видів натуральної шкіри. Округлий, відрізний мис взуття виготовлений із дуже м'якої фактурної натуральної шкіри нюдового кольору. Ця частина взуття декорована двома рядами об'ємних металевих заклепок жовтого металу. Все інше — найм'якша фактурна натуральна шкіра молочного кольору. Спереду — фігурний виріз, що позначає суцільнокроєний язичок. Єдині два шви розташовані в зоні задника та зазначають ту зону еспадрильїв, яка за бажання може загинатися всередину. По верхньому краю еспадрильї відстрочені рівним швом — щоб уникнути розтягування взуття під час експлуатації.
Виворітна сторона моделі має підкладку, виготовлену з м'якої гладкої натуральної шкіри нюдового кольору. Об'ємний задник (який може загинатися) не має підкладки, а являє собою зворотний бік натуральної шкіри — м'яку натуральну замшу. Це зроблено саме для максимальної м'якості задника. Устілка фірмова м'яка, не знімна. повністю шкіряна — натуральна замша нюдового кольору.
Еспадрильї на комфортному міжпідошві з традиційним пеньковим обплетенням. Максимальна міжпідошва — 16 мм. По лінії пенькового обплетення шкіряний верх моделі дуже акуратно традиційним швом пришитий до підошви. Основна підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми бежевого кольору.
Взуття нове, стікання, примірялася, не мало бути. Розмір 38. Довжина устілки — 24,3 см. Максимальна ширина устілки — 78 мм. Еспадрильї на стопу кілька вже стандартної повноти стопи. Не підійде на високий підйом.
Модель традиційно виготовлена в Іспанії.
Ціна аналогічної моделі після знижки — 99.89 $ (до знижки — 199$ )

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • 38
Матеріал:

Схожі товари