Всі категорії
Додати товар

Кросівки кеди жіночі з натуральної та еко шкіри повсякденні стильні білі 40 розмір restime 2023

1200 грн -17% 999 грн
Опис

Продукція цієї взуттєвої фабрики, отримала заслужену репутацію стильного і зручного взуття хорошої якості. Завдяки своїй надійності, модному і сучасному дизайну, доступній ціні, Restime завоювали визнання і довіру багатьох покупців. У наш час шалених ритмів, саме зручне, легке спортивне взуття ТМ "RESTIME" дає можливість думати про роботу і про ідеї, а не про те, що у тебе болять ноги. Час відпочивати ... Ці думки повинні навіювати, коли ти взуваєш кросівки Рестайм (REST-відпочинок ... TIME-час).

Дотримання всіх вимог і стандартів, використання тільки якісних матеріалів, сучасне обладнання та постійний контроль на всіх етапах виробництва - запорука їхнього успіху. 12.02.2010 взуття цієї марки отримало "Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи", як об'єкт відповідності медичним нормам і критеріям, необхідним в Україні. ТМ «Restime» - взуття для твоїх особистих перемог!

Модні кросівки кеди жіночі весняні осінні (весна/літо) шкіра повсякденні зручні легкі білі Restime pwo 16054. Створювалися спеціально для повсякденного носіння. Якісні міцні кросівки кеди комфорт - незамінна деталь взуттєвого гардероба кожної сучасної дівчини. Вони відрізняються своєю практичністю, зовнішнім виглядом і головне - комфортом! Витримані в молодіжному стилі і відмінно виглядають на нозі. Кежуал (Casual) - стиль з акцентом на зручність і практичність. Це модне і зручне повсякденне демісезонне взуття. Відмінний вибір для тих, хто цінує свій стиль і комфорт.

Дане взуття відрізняється високою якістю за доступною ціною, при правильному догляді воно прослужить Вам не один сезон. Зроблене з міцних і зносостійких матеріалів. Кросівки виготовлені з натуральної і пресованої шкіри. Простий і стильний дизайн, акуратна обробка робить їх універсальним взуттям, яке вдало доповнить повсякденний образ. Вони підійдуть як для міжсезоння, так і для прохолодного літа. Ці стильні кросівки жіночі весна осінь молодіжні - відмінний вибір, який подарує вашим ногам легкість і затишок, підкреслять вашу індивідуальність.

Доставка Новою Поштою. Є повна оплата або наложений платіж по мінімальній передоплаті 100 грн, це транспортні витрати які мінусуємо. Комісію за наложений платіж оплачує покупець. Безкоштовної доставки немає! Все пересилання за рахунок покупця

Країна виробник: фабричний Китай
Артикул: 693
Колір: білий
Матеріал верху: натуральна шкіра + пресована шкіра
Підкладка: текстильний матеріал + пресована шкіра
Повнота/ширина: менше середньої
Матеріал підошви: резина
Маломірять (дивіться довжини устілок)

Як правильно підібрати розмір (потрібну довжину устілки)? Найкраще заміряти не саму ногу, а довжину устілки подібного взуття (витягнути устілку і заміряти сантиметром або лінійкою), яка Вам за розміром в пору. Наприклад, якщо Ви купуєте кеди, заміри краще зробити саме в старих кедах і т.д.

Довжина устілки:
40р=25,5 см

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 40
Категорії:
Матеріал:
Штучна шкіра Шкіра

Схожі товари