Всі категорії
Додати товар

Жіночі шкіряні кеди кросівки з натуральної шкіри на платформі легкі зручні весна літо...

1699 грн
Опис

Кеди жіночі шкіряні весна осінь на платформі повсякденні зручні комфорт чорні M.KraFVT Кр 81. Створювалися спеціально для повсякденного носіння. Стильні кеди - незамінна деталь взуттєвого гардероба кожної сучасної дівчини. Вони відрізняються своєю практичністю, зовнішнім виглядом і головне - комфортом! Дана модель має строгий дизайн. Витримані в молодіжному стилі і відмінно виглядають на нозі. Новинка цього року. Кежуал (Casual) - стиль з акцентом на зручність і практичність. Колодка зручна. Відмінний вибір для тих, хто цінує свій стиль і комфорт.

Дане взуття відрізняється високою якістю за доступною ціною, при правильному догляді воно прослужить Вам не один сезон. Зроблене з міцних і зносостійких матеріалів. Якісні кеди повністю виготовлені з натуральної шкіри. У такому взутті практично не потіють ноги. ТЕП підошва забезпечить довговічність, а наявність підкладки та устілки з натуральної шкіри - додатковий комфорт і оптимальний внутрішній мікроклімат. Анатомічно правильна форма і легка підошва не дадуть ногам втомлюватися протягом тривалого часу. Простий і стильний дизайн, акуратна обробка робить їх універсальної взуттям, яке вдало доповнить повсякденний образ. Вони ідеально підійдуть для весни літа або осені. Ці молодіжні кеди кросівки жіночі Україна - відмінний вибір, який подарує вашим ногам легкість і затишок, підкреслять вашу індивідуальність.

Повна оплата або післяплата за мінімальною передоплатою 100 грн., це транспортні витрати, які минуться. Комісію за післяплату оплачує покупець. Безкоштовної доставки немає! Все пересилання за рахунок покупця. Відправлення товару щодня

Країна виробник: Україна (Дніпро)
Артикул 1301
Колір: чорний
Матеріал верху: натуральна шкіра
Підкладка та устілка: натуральна шкіра
Висота платформи: 3,5-4 см
Ширина/повнота: трохи нижче середньої (якщо широковата ніжка то не підійдуть), йдуть на акуратну по ширині повноті ніжку

Як правильно підібрати розмір (потрібну довжину устілки)? Найкраще заміряти не саму ногу, а довжину устілки подібного взуття (витягнути устілку і заміряти сантиметром або лінійкою), яка Вам за розміром в пору. Наприклад, якщо Ви купуєте кеди, заміри краще зробити саме в старих кедах і т.д.

Довжина устілки:
36р=23 см
37р=23,5 см
38р=24,5 см
39р=25,2 см
40р=26 см
41р=26,5 см

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 37
Категорії:
Матеріал:
Принт:
Без принту

Схожі товари