Всі категорії
Додати товар

Кросівки жіночі текстильні зі стразами чорні гіпаніс fb-609n

480 грн
Опис

Кросівки жіночі текстильні зі стразами чорні Гіпаніс
Виробник українська фабрика GIPANIS. За дуже приємну та скромну ціну ви отримаєте кросівки, дійсно, дуже гарної якості та сучасний, модний дизайн.

Кросівки текстильні зі стразами, без шнурків. Легко одягаються Підошва виготовлена зі спіненого ПВХ — дуже легка, гнучка, не просаджується у разі тривалого використання, має амортизаційні властивості. Завдяки текстильному матеріалу, нога добре провітрюється й не парить.

Висота підошви спереду 2 см, ззаду 3 см. Самі кросівки досить легкі та зручні. Ідеально підійдуть для щоденного використання.

Повномірні. Підійдуть на середній повноті ногу та ширші середні.

Для вибору свого розміру дивіться розмірну сітку на цю модель. Якщо у вас широка ніжка та любите, щоб взуття було вільною, беріть по першому заміру. Якщо ніжка не широка, і любите взуття, щоб сиділо чітко без запасу, беріть по другому заміру. (замір зроблений усередині кросівка, оскільки в цій моделі сама устілка йде менше, ніж розмір кросівка)

36р — 23,7 см продано

37р — 24,2 см

38р. - 25 см

39р. - 25,5 см

40р. - 26,2 см продано

Перед оформленням замовлення уточнюйте наявність розміру!!

Заміри устілки ми робимо самі, вручну.

Відсилання Нової або Укріпкою.

Оплата здійснюється на карту Приват банку або накладеним платежом, з мінімальною передоплатою на доставку. Або ж можете скористатися безпечною оплатою через Шафу.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Матеріал:
Текстиль
Матеріал:

Схожі товари