Всі категорії
Додати товар

Найм'якші шкіряні мокасини коралового кольору clarks англія 38 р.

600 грн
Опис

Продаються дуже симпатичні шкіряні туфельки знаменитого британського взуттєвого бренда Clarks.
Модель дуже зручного взуття для повсякденного носіння із широким округлим мисом і широким регульованим за допомогою еластичної гумки шкіряним ремінцем.
Верх взуття виконаний з м'якої гладкої натуральної шкіри коралового кольору. Закаблук у моделі фіксований, що ідеально тримає ногу. Модель виконана у стилі мокасин. Усі стикувальні шви відкриті, відстрочені з обох боків міцними шовковистими нитками контрастного білого кольору. Досить грубими нитками контрастного білого кольору відстрочений і верхній край виробу та регульований ремінець. Модель фіксується на нозі за допомогою комфортного ремінця, зовнішній край якого з'єднується з основою верхнього шару туфелів за допомогою еластичної гумки. Тобто під час надягання взуття гумка розтягується, даючи нозі зайти в туфельки. Місце з'єднання ремінця за допомогою еластичної гумки зі шкірою туфель відзначено на зовнішньому боці ремінця елегантним декоративним вузьким шкіряним ремінцем світло-бежевого кольору. Цей тонкий ремінець ніби зав'язаний у вузлик.
Виворітна сторона туфелек виготовлена з м'якої гладкої натуральної шкіри світло-карамельного кольору (закаблук — м'яка натуральна замша світло-коричневого кольору).
Устілка фірмова Clarks+, дуже м'яка перфорована знімна. Верх устілки — найм'якша натуральна замша бежевого кольору. У зоні п'яти — зона антишоку. додаткова амортизація, виготовлена з об'ємної вставки з гладкої натуральної шкіри чорного кольору.
Підошва — високоякісний зносостійкий каучук, що повторює форму стопи. Підошва гнучка, дуже комфортна, не ковзна.
Туфельки в чудовому стані. Є невелике цятки на внутрішній стороні лівого мокасину (приблизно задника). Жодний не впливає на естетичний вигляд виробу, ні на його функціональність.
Розмір — 5, або 38. Довжина устілки — 24,5 см. Максимальна ширина устілки — 84 мм. Модель на стандартну повноту стопи.
Туфельки виготовлені у В'єтнамі.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 38
Матеріал:
Шкіра
Матеріал:

Схожі товари