Всі категорії
Додати товар

Karrimor англія оригінал! непромокальні черевики високі кросівки підвищеного комфорту...

2499 грн
Опис

Реальну ціну на Розетці ви зможете побачити на останньому фото - 4755 грн., зі знижкою. Насолоджуйтеся ходьбою в цих прогулянкових черевиках Karrimor Mount Mid Ladies Walking Boots, які надзвичайно водонепроникні та повітропроникні, що робить ці черевики ідеальними для будь-яких погодних умов, а міцна підошва забезпечує необхідне зчеплення на найрізноманітніших поверхнях. Ці жіночі прогулянкові черевики Karrimor мають м'яку устілку та м'яку кісточку для розкішного комфорту, а система шнурівки забезпечує надійну посадку.
Щоб кросівки ще краще захищають від вологи, виробники, крім мембрани, використовують міцний водостійкий матеріал для верху взуття, просочують його водовідштовхувальними сумішами, герметизують шви. Все це дає змогу зберігати ноги сухими, навіть якщо ви біжите в негоду.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Розмір: 40
Довжина устілки (функціональна, см): 26,0
Висота халяви (по п'яті, см): 11
Підошва: заввишки 2.0-4,0 см; зносостійка, повністю прошита.

Переваги непромокальних кросівок:
Захищають від негоди та запобігають просоченню вологи всередину. Кросівкам з мембраною не страшні дрібний дощ, сніг, бруд, сльота, мокра трава, неглибокі калюжі. Це, безумовно, оцінять прихильники піших походів, трейлранингу, зимового бігу.
Захищають від вітру. Водонепроникний матеріал за своєю природою й менш повітропроникний. Завдяки мембрані верх кросівки не продувається, що особливо цінне в холодну вітряну погоду.
Тепліші, ніж звичайні бігові кросівки. Роль додаткового шару грає мембрана. Вона хоч і дихає, але не так активно випускає нагріте повітря, як сітчастий верх, тому в холодну погоду в мембранних кросівках тепліше.
Міцніші та довговічніші. Водонепроникна тканина захистить не тільки від вологи та вітру, а й від каменів, шипів, що стирчать корінням дерев, які прагнуть розірвати кросівки. Тому пара з мембраною в середньому слугуватиме довше, ніж аналогічна без неї.
4572 грн. - це їхня ціна, зі знижкою, на Розетці.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Рожевий
Розмір:
  • 40
Матеріал:
Замша Крослайт
Матеріал:
Текстиль Трикотаж

Схожі товари