Всі категорії
Додати товар

Кросівки мокасини текстильні сині на шнурках, gipanis україна р.36, 38

280 грн -4% 270 грн
Опис

Кросівки мокасини текстильні сині, Gipanis Україна р.36, 38
Gipanis — український бренд недорогого взуття, що динамічно розвивається і дедалі більше завойовує серця шанувальників якістю, надійністю і ціною.

Кросівки це дуже зручне і легке взуття для щоденного користування та заняття спортом. Жіночі кросівки, які ідеально підходять як літнє взуття, для щоденного використання. Також підійдуть для фізкультури до школи, можна одягати їх як під джинси, шорти, так і останній тренд моди – це кеди під легкі літні сукні.Ця модель йде зі шнурками і на товстій підошві, що надає кросівкам жіночності і задовольнять смаки найвибагливіших модниць. Легкі та зручні на нозі.

За невелику ціну ви отримаєте кросівки гарної якості. Завдяки текстильному матеріалу, нога добре провітрюється і не ширяє. Текстиль не світиться, усередині є м'яка підкладка.Жіночі кросівки на шнурівці. Підошва виготовлена ​​із спіненого ПВХ - досить легка, гнучка, не просаджується при тривалому використанні, не зношується і не деформується, має амортизуючі властивості. На підошві є вставки для зміцнення. Нога не спрацьовує та не втомлюється завдяки легким матеріалам, які були задіяні у виробництві!
Висота підошви попереду 1,5 см, ззаду 2,5 см.
Розмір жіночого взуття
36р - 23 см.
38р. - 24 см.
Матеріал підкладки: Текстиль
Повнота взуття : Регульовані підйом і повнота
Стан : Новий

Самі упаковуємо товар, пакуємо в наш картон та нашу плівку. Ви заощаджуєте на послугах пошти.
Швидке відправлення - всі підтверджені замовлення до 14:00 надсилаються в день замовлення.
Доставка та оплата – будь-яка :Нова пошта, Укрпошта

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 36
  • 38
Матеріал:
Текстиль
Матеріал:
Принт:
Абстракція

Схожі товари