Всі категорії
Додати товар

Потужні комбіновані трекінгові кросівки berghaus. 38 1/2 р.

850 грн
Опис

Berghaus — англійська марка, заснована 1966 року, яка виробляє одяг, взуття та аксесуари для активного способу життя, сходжень у гори та занять альпінізмом. Створили її англійські альпіністи Гордон Девісон і Петро Локі.
Berghaus став першим у виробництві жіночого аутдор спорядження. Виробництво стало можливим завдяки плідній співпраці з жінками-мандрівниками та альпіністами.
Компанія застосовує технології провідних брендів, як-от Gore-Tex®, Polartec, Primaloft, Pertex і Vibram, поряд із власними інноваціями. Так само на рахунку Berghaus створення найлегшого у світі костюма для скелелазіння GORE-TEX Pro Shell.
Віце-президент компанії Berghaus з виробництва та маркетингу Девід Хіт пояснює успіх бренда так: «Ми робимо великий акцент на справжні новаторські ідеї та пишаємося кожним продуктом. Наші успіхи доводять, що є постійний попит покупців на продукти від найкращих майстрів у своїй справі, майстрів Berghaus».
Продаються чудові комбіновані трекінгові кросівки англійського бренда для прихильників активного способу життя Berghaus. Верх взуття цілкомн із комбінованих матеріалів: товста м'яка натуральна замша шоколадного кольору, вузькі смужки м'якої натуральної замші кольору слонової кістки, щільна м'яка кордура синьо-сірого кольору. Мис і задник виробу досить жорсткі. Мис кросівок, задник і фігурна вставка в нижній частині зовнішньої бічної поверхні захищені товстим шаром штучної шкіри з полімерним покриттям. У верхній частині задника петля з міцної тасьми — для зручності надягання взуття. На зовнішній бічній поверхні — зображення назви та логотип бренда. У верхній частині м'якого текстильного язичка пришитий велика фігурна вставка з м'якої натуральної замші, на якій пришитий фірмовий лейб бренда. Модель фіксується на нозі за допомогою м'яких шнурків, які протягуються через 5 пар невеликих отворів і пари люверсів у верхній частині.
З виворітного боку взуття обладнане м'якою підкладкою з міцної мембранної тканини чорного кольору. Між шаром підкладки та верхнім шаром шкіри міститься шар утеплювача, що дає змогу використовувати кросівки як і зимове взуття, а не тільки демісезонне. Устілка фірмова анатомічна, верх — м'яка тканина чорного кольору, що дихає. Устілка знімна.
Підошва складається з міжпідошви та власне підошви. Міжпідошва — міцна амаортизаційна EVA. Основна підошва — власна підошва бренда. Виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору.
Взуття в відмінному стані. Взуття добре як для активного способу життя, так і як міське взуття — " позашляховика" для холодного мокрого брудного міжсезоння.
Розмір — 38 1/2. Довжина устілки 25 см. Максимальна ширина устілки — 9 см. Взуття на досить широку стопу.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Коричневий
Розмір:
  • 38.5
Матеріал:
Текстиль
Матеріал: