Всі категорії
Додати товар

Кросівки saucony ride iso

1099 грн
Опис

Saucony RIDE ISO – топова модель тренувальних кросівок з високою стабільністю. Легко адаптується до форми ноги, підошва добре амортизує.

Ride ISO залишаються зручними (і відносно легкими) «нейтральними» біговими кросівками, тому вам нема про що турбуватися.
Ride ISO має всі риси, які зробили серію Saucony Ride популярною. Мало того, додавання системи ISOFIT в середню частину покращило припасування верху. Це виправило дещо недосконалу посадку на нозі минулих видань Ride.
Наприклад, у Ride 10 відзначалося зміщення язичка вбік під час бігу, а також відчувалася вузька передня частина. Інтеграція системи ISOFIT очистила верхню частину від накладок, звільнивши тим самим частину простору всередині.
У Ride ISO немає такої обмеженої посадки у передній частині. Посадка в середній частині також покращилася і рівномірніше охоплює стопу без дратівливого усунення язичка, тому можна відзначити покращення підгонки верху на нозі порівняно з Ride 10.
Як і у моделей Triumph та Hurricane, номенклатура Ride оновилася. Ім'я змінилося з Ride 10 на Ride ISO, що означає, що наступна версія Ride буде називатися Ride ISO 2.

Як передбачає приставка ISO, інтеграція до середньої частини системи ISOFIT є головною новиною. Комбінація внутрішньої ластівки та зовнішніх ремінців є абсолютною новизною для серії Ride, і вона замінює традиційний дизайн язичка та шнурівки.
Ці зміни призводять до трьох речей. По-перше, немає усунення язичка. По-друге, наявність ISOFIT змінює посадку в середній частині. По-третє, кількість рядів шнурівки зменшилася із семи до шести.
Ride ISO використовується новий матеріал верху. Розробники Saucony рекламують його як "engineered mesh", але не в тому сенсі, що ми знаємо. Замість того, щоб мати сітчасту структуру з видимими закритими та відкритими ділянками, вентиляція відбувається через вузькі канали, розподілені по всій довжині. Хоча така ребриста сітка і виглядає еластичною, це не так.
Значно знизилося використання ламінування Flexfilm у конструкції верху. Як на внутрішній, так і зовнішній частині верху використовується менше литих накладок, тим самим надаючи Ride ISO більш витончений зовнішній вигляд.

Відсутність литих накладок не призводить до втрати структурної цілісності. Втулка ISOFIT забезпечує приємну природну форму верху.
На плюшевому комірі навколо кісточки і на язичку використовується м'яка підкладка. П'яту фіксує жорстку внутрішню склянку з додатковими зовнішніми деталями. Світловідбивний елемент є у вигляді тонкої смуги на п'яті.
Розробники Saucony перепроектували шкарпетку. Мало того, що новий бампер навколо пальців вищий, його частина також простягається над великим пальцем.
Відмінністю нової проміжної підошви Ride ISO від попередників стала ліквідація спеціальної подушки SRC Crash Pad. Спочатку цей елемент служив для м'якшого приземлення на п'яту, і тривалий час використовувався на більшості моделей Saucony. Сьогодні лише невелика кількість моделей Saucony має таку окремо виділену область на п'яті.
Натомість, тепер у міжпідошві Ride ISO використовується однокомпонентна та одношарова піна EVA.

Всередині кросівок поміщена знімна устілка з піни EVA та прокладка Everun (TopSole), покладена поверх основного блоку міжпідошви. TopSole є тонким листом з матеріалу Saucony Everun (спінені і склеєні разом кульки TPU), що служить як додатковий шар амортизації.
Підошва заснована на новій геометрії Triflex від Saucony. У передній частині розміщені трикутні смужки з м'якої гуми, розділені канавками, а під п'ятою знаходиться пара жорстких гумових плиток.
Оскільки подушка SRC Crash зникла, гума приклеюється безпосередньо до пінної міжпідошви. Як і у більшості інших кросівок Saucony, під п'ятою є порожнина з відкритою піною.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40.5
  • 40
Продавець
odyagu__shop
odyagu__shop
57% виконаних замовлень
Була