Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Нові оригінальні кросівки жіночі для бігу та тренувань німецького бренду crivit...

1180 грн
Опис

Залишився один розмір 37 устілка 24-24.5см
Нові Оригінальні зручні зносостійкі, гнучкі, кросівки жіночі, для бігу та тренувань.
Німецького бренду Crivit "Velofly" з інтегрованою 3D підошвою!
Velofly – універсальна крос-тренінгова модель для тренувань забезпечує захист ноги без обтяження, стабільність при силових тренуваннях, гнучкість при спринті та оптимальний комфорт для дистанційних пробігів, а також міцність та зносостійкість під час щоденних тренувань.
Верх моделі з тканого матеріалу Flyknit із зонами повітропроникності, еластичності та підтримки забезпечує щільну посадку та комфорт. Кросівок має жорсткий задник, який забезпечує посилену підтримку та надійну фіксацію п'яти. Посилені литі накладки з боків кросівка, служать для додаткової підтримки та міцності.
Конструкція підошви з потрійною щільністю та 3D технологією, ​​​​що складається з трьох різних матеріалів EVA, ESS і TPU створюють амортизуючу конструкцію, яка забезпечує повний захист п'яти від ударних навантажень, що дуже важливо.
EVA - легкий пінний матеріал, гнучкий, водостійкий, ортопедичний, гіпоалергенний, має антибактеріальні властивості, забезпечує ідеальну амортизацію під час руху. Цей пінний матеріал отримав відмінну зносостійкість, підошва служитиме довгі роки.
ESS - вставка для пом'якшення сили удару або поштовху, при зіткненні ступні з поверхнею.
TPU - Термополиуретан - матеріал з високою щільністю, зносостійкий, не піддається деформації або проколам; забезпечує ідеальне зчеплення з поверхнею за будь-якої погоди; вологостійкий і має хорошу амортизацію.
Є Обмін та Повернення

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • 37
Матеріал:
Текстиль Трикотаж