Всі категорії
Додати товар

Трекінгові кросівки lowa vivione iifilex розмір eur-40/39,5-25,7 см.

1795 грн
Опис

Трекінгові кросівки/черевики LOWA VIVIONE II GTX призначені для піших походів/туризму пересіченою місцевістю та повсякденного носіння в негоду, забезпечуючи комфорт упродовж усього дня.
Характеристики:
- Верх: нубук/натуральна шкіра
- Підошва: Vibram Tactis DST з амортизувальною міжпідошвою SPS
- Безшовна водонепроникна підкладка GORE-TEX
- Балансувальна устілка з верхнім шаром, що дихає
- Колір: коричневий/бежевий/синій
- Артикул: 220642-4310 (фото №9).
Розмір EUR-40/39,5-25,7 см. (фото No9). Довжина устілки 25,7 см. (фото No9). Враховуйте, що Ваша стопа має бути трохи меншою.
Стан дуже гарний, верх/п'ятки цілий, протектор у порядку. Є незначна внутрішня бічна підшита підкладкова тканина/не критично!
Ласкаво просимо до нашого магазину. Відомі бренди, чудова якість — доступні ціни.
Умови доставки:
- До оформлення замовлення уточнюйте про наявність виробу. За оформленим замовленням посилка вирушає після 100% передоплати! Повороту/обміна немає;
- Без оформлення замовлення посилка відправляється Новою поштою після 100% передоплати на карту Приват або накладеним платежом за часткової передоплати 150. У разі відмови від посилки аванс не повертається, а йде на поштові витрати. Поштові витрати за рахунок покупця;
- Всі посилки обов'язково переглядайте в відділеннях пошти! Якщо виникнуть питання стану (наяву дефектів, не зазначених у оголошенні), складайте акт у присутності працівника пошти та обов'язково відправте нам з поштового відділення в листування з Шафою фото дефекту.
Якщо Виометрислали посилку — це буде підтвердженням того, що Вам усе підійшло, повернення/обміна немає! Щоб уникнути неприємних ситуацій, чітко дотримуйтесь наших правил!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 39.5
Матеріал: