Всі категорії
Додати товар

Кросівки asics gel - sonoma 4 gtx

1799 грн
Опис

Продам кросівки фірми: ASICS. Розмір: 39.5, довжина по устілці: 25см. Мембрана: GORE TEX. Дуже зручні, легкі, стильні і комфотні на нозі.
GEL-SONOMA 4 G-TX - надійні кросівки для бігу по пересіченій місцевості, які можуть дати фору в плані якості і довговічності будь-якої більш дорогої моделі кросівок для бігу. Завдяки цій моделі ноги бігуна будуть відчувати стабільність, підтримку і захист від нерівностей, каміння та гілок на пробіжках різної протяжності. Підошва із зносостійкої гуми зі спеціальним протектором забезпечує якісне зчеплення з поверхнею в моменти спусків і підйомів на всіх типах трас. Конструкція верху являє собою щільну сітку з безліччю пришитих накладень. Водонепроникна мембрана верху Gore-Tex допоможе зберегти ваші ноги сухими під час подолання калюж, ділянок сирої сніговій каші і бруду. Знизу вона укріплена шаром з штучної шкіри, що дозволяє долати в цих кросівках неглибокі калюжі або снігову кашу. Кросівки GEL-SONOMA 4 G-TX підійдуть новачкам у світі трейлраннинга, а також лижникам для різноманітних тренувань.
Технології, використані в моделі GEL-SONOMA 4 G-TX:
- Gore-Tex. Водонепроникний дихаючий і зносостійкий матеріал, створений спеціально для екстремальних погодних умов. Gore-tex - це система з трьох шарів: зовнішня тканина, мембрана і внутрішня тканина (підкладка). Ця мембрана являє собою дуже тонку фторпластову (тефлонову) плівку.
- Rearfoot GEL. Спеціальний вид силікону ASICS Гель в п'яті, відмінно справляється з функцією поглинання ударів і зниження навантаження на п'яту, коліна і хребет спортсмена.
- Eva. Знімна ущільнена устілка Eva. Устілка, яка може бути залучена для заміни на медичну або ортопедичну.
- Californian Slip Lasting. Ударостійка колодка California підтримує стопу незалежно від нерівностей поверхні. Верх прострочений по каймі устілки EVA і прямо закріплений на середній підошві.
- AHAR. Високоякісна спінена гума (суміш гуми і карбону) підвищеної зносостійкості, продовжує термін служби взуття.
- Trail Specific Outsole. Спеціальна підошва для бездоріжжя створює особливий комфорт за рахунок реверсивного протектора, що забезпечує хороше зчеплення з поверхнею бездоріжжя.
- FluidFit. Технологія «Ідеальна посадка». Еластична сітчаста тканина верху взуття, що тягнеться в різних напрямках, дозволяє добитися ідеального прилягання взуття до ноги і забезпечує хорошу вентиляцію.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 39.5
Продавець
yulia_net1234
yulia_net1234
Супер-продавець
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари