Всі категорії
Додати товар

Кросівки the north face nf0a4t2y vectiv escape knit hiking shoes - gray

2800 грн
Опис

The North Face NF0A4T2Y Vectiv Escape Knit Hiking Shoes - Gray

☑️Технології

VECTIV™
Інноваційна конструкція підошви для відмінної стійкості та зчеплення з поверхнею за будь-яких погодних умов. Максимізує енергію користувача та чудово гасить вібрації, що виникають під час бігу.

Ortholite®
Спеціалізована устілка для взуття з м'якого пінополіуретану. Характеризується високим рівнем гнучкості, м'яка та зручна в носінні, додатково має антибактеріальні та вологовідвідні властивості.

FUTURELIGHT™
Інноваційна мембрана від The North Face, яка завдяки своїй нановолокнистій структурі пропускає повітря, не жертвуючи при цьому водонепроникністю та міцністю. Технологія нановолокон дозволяє адаптувати характеристики тканини до конкретного виду спорту та способу використання. Мембрана була успішно протестована в найсуворіших гірських умовах.

Surface CTRL®
Спеціалізована підошва з армуючою гумою в конструкції. Забезпечує відмінне зчеплення з поверхнею та захищає взуття від механічних пошкоджень.

Cordura®
Тканина з поліамідних волокон, вкрита шаром тефлону, відома своєю надзвичайною стійкістю до несприятливих зовнішніх факторів. Тканина легка, водонепроникна і дуже міцна. Використовується у виробництві спеціалізованого одягу та взуття, а також рюкзаків, шлейок чи протекторів.

☑️ Ціна 2800 грн

☑️ Розмір 37, устілка 24 см

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 37
  • 36.5
  • 37.5
Матеріал:
Поліестер
Призначення:
Принт:
Без принту
Довжина устілки:
24 см
Продавець
bubuha
bubuha
Ужгород
33% виконаних замовлень
Була

Схожі товари