Всі категорії
Додати товар

Кросівки тапочки leguano primera

950 грн
Опис

Кросівки тапочки leguano Primera. У відмінному стані. Оригінал. Вказаний розмір М.
Одна з перших моделей і невід’ємна частина асортименту: Primera вражає перш за все своєю зручною та легкою посадкою, яка змушує користувача забути, що він навіть у взутті.
Кому не подобається відчуття вільності від прогулянок босоніж влітку?? Коли ви носите кросівки leguano, ви забудете, що на собі взуття!! Цей спортивний стиль дуже популярний для пляжу, дачі та водних видів спорту: захистіть себе від таких матеріалів, як каміння, черепашки, водорості, гарячий пісок або навіть бите скло. Ви можете уникнути незручних шльопанців або тісних водних черевиків, одягнувши легкі легуано, які швидко висихають. Вони щільно прилягають до ваших ніг, коли вони вологі, тому ви можете насолоджуватися різноманітними водними розвагами!! КРІМ ТОГО, підошви мають міцне протиковзке зчеплення, яке ідеально підходить для веслування, каяків, човнів тощо… Не забудьте запакувати кросівки, щоб ви могли бути босоніж (і безпечно) під час наступної пригоди!!
Верх: 48% ліоцел, 38% поліамід, 12% поліпропілен, 2% еластан
Підошва: 100% LIFOLIT®

Наші ноги - наша основа. Ми покладаємося на них, щоб підтримувати нас протягом кожного дня. Тому дуже важливо, щоб вони були здоровими та щасливими, наскільки це можливо!! Ходіння босоніж дозволяє вашим ногам вільно рухатися, а м’язи стопи дають необхідну вправу для міцної та надійної опори. Носячи leguanos, ви отримуєте максимальний захист взуття з гнучким, повітропроникним і легким комфортом босоніж! Звільніть ноги з німецьким взуттям leguano.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 39.5
  • Onesize
Сезон:
Продавець
ihor121
brend_shopp1
Супер-продавець
Калуш
96% виконаних замовлень
Був

Схожі товари