Всі категорії
Додати товар

Columbia кроссовки

2600 грн -24% 1999 грн
Опис

Columbia Sportswear - це глобальний бренд одягу, який створює одяг для активного способу життя, посилений передовими технологіями та протестований на власному задньому дворі.

Одяг, взуття та аксесуари відображають спадщину і нестримний дух Тихоокеанського Північного Заходу. Все почалося ще далекого 1937 року: маленький сімейний бізнес виробництва головних уборів виріс у світовий бренд одягу для будь-якого виду активного відпочинку.

У Columbia так само захоплені природою, як і ви. І хоча спорядження бренду доступне по всьому світу, компанія пишається тим, що базується на північному заході Тихого океану, де густі ліси, засніжені гори, порізана берегова лінія та широко відкриті простори є ігровим майданчиком та центром перевірки на міцність всього, що створює бренд.

Бренд Columbia створює довговічні, культові та інноваційні продукти, які дозволяють людям довше насолоджуватися відпочинком на природі. Бренд все робить для того, щоб ви пишалися тим, що носите цю продукцію щоразу, коли виходите на вулицю.

Характеристики

смотрите все мои объявления, много оригинального товара из официальных сайтов.
только оригинал

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 39
  • 39.5
Продавець
user1...
user1922682110
Харків
62% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?