Всі категорії
Додати товар

❤️👟on running 😱🔥бігові кросівки cloudventure peak 2 😱кроси для бігу брендові кросівки білі

1000 грн

розпродаж до 05 Травень

800 грн
Опис

◼️ Брендові бігові кросівки ON RUNNING Cloudventure peak 2 / професійні кросівки для бігу Он Ранінг
◼️ Країна бренду: Швейцарія!
◼️ Стан: бу, 3/5, нюанси показала на фото. Підошва ціла, не порвана! Устілок немає.
◼️ Ходова модель з нових колекцій ON RUNNING яка ще досі продається новою у магазинах і ціна на них стартує від 5200 - в інтернеті(якщо ще не підняли), а у офлайн магазинах від 6000грн.‼️ Тому віддаю зовсім дешево із-за стану, торгу немає!
◼️ Розмір: 40 повномірний, можуть бути і на широку стопу
◼️ УНІСЕКС! Підійдуть як для чоловіка так і для жінки.
◼️ Класичні базові спортивні світлі кросівики які не відчуваються на нозі, ідеально для професійних спортсменів, для легкої атлетики / бігу / скандинавської ходьби / для залу
◼️ Легкі та приємні, нога буде у них "дихати". Комфорт і якість!
◼️ На весну/літо/осінь - чудово підійдуть, не парять навіть в жарку погоду!)
◼️ Система CloudTec. Невидимі підсилення на верхньому матеріалі ripstop гарантують ідеальну посадку та надійну фіксацію.
◼️ Гнучка підошва
◼️ 4 профілі захоплення
◼️ Падіння: 6 мм | 0,23 дюйма
◼️ Вага: 210 г

On Running - швейцарський бренд, який є виробником найавангардніших кросівок для бігу. Компанію заснував в 2010 році видатний спортсмен з Швейцарії Олівер Бернхард, його друзі - Девід Альлеман і Каспар Коппетті, які з перших днів співпраці вирішили створювати взуття, яке надає власникам максимальне задоволення від пробіжок. Кросівки, вироблені брендом On Running, ідеально підходять як для довгих дистанцій, так і для ігрових видів спорту, як для бігу по асфальтованій поверхні, так і для тренувань на м'якій або твердій поверхні. За менше ніж десять років компанія стала провідним лідером у сфері взуття для бігу, дозволяючи досягати неймовірних спортивних висот, зберігаючи відмінну якість кросівок навіть після 300 кілометрів активного використання.

On Cloudventure Peak – це легкі кросівки для бігу та змагань.
Cloudventure Peak містить секретну зброю: запатентовану дошку On-Speedboard. Він забезпечує вибуховий рух вперед на підйомах і захищає стопи.
Cloudventure Peak — це одне з найлегших кросівок для трейлу на ринку, яке все ще забезпечує підтримку, захист від ударів і комфорт, необхідні для змагань.

З цим взуттям ви досягаєте недосягнутого!)
。。。。。。。。。。。。
ВІДПРАВЛЯЮ: 📫
✅ Безпечною оплатою через Шафу
✅ Накладеним платежем Новою Поштою з передоплатою (на витрати по доставці, якщо не заберете товар на пошті чи не прийдете за ним)
✅ З повною передоплатою на карту. Так Ви зекономите не тільки на доставці, а й на комісії пошти за суму грошового переказу та оціночну вартість! НП бере близько ~2,9% тільки за суму грошового переказу + доставка ~100грн.
✅Також працюю 0LX доставкою, можна оформити там, пишіть, надішлю дані. Там часто акції на безкоштовні доставки!🔥
📦
У Івано-Франківську віддаю особисто в руки, МОЖЛИВА ПРИМІРКА в центрі міста, а також пересилаю по всій Україні! Доставку роблю по мінімуму.
Роблю зі знижкою, бо оформляю онлайн та пакую тільки в свої пакети та коробки, додатково за упакування доплачувати Вам НЕ потрібно! 🙌
🟥❶ Новою поштою - безпечна оплата через Шафу/ накладений платіж з передоплатою/ повна оплата на карту
🟨 ❷Укрпоштою посилкою СТАНДАРТ/ЕКСПРЕС - тільки безпечна оплата через Шафу чи повна оплата на карту, накладеним платежем укрпоштою - не надійно і очікувати черги!
🟦❸ Meest - безпечна оплата через Шафу/ повна оплата на карту
🟩❹ Rozetka - тільки повна оплата на карту!

Стан: Хороший
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 39.5
  • 40
  • 40.5
Матеріал:
Принт:
У смужку Без принту

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?