Всі категорії
Додати товар

Трекінгові ботінки salomon ellipse mid ltr gtx gore-tex

1800 грн -7% 1680 грн
Опис

Початкова ціна в магазині 229 фунтів 9950 грн - ціна на сейлі 129 фунтів - 5600 грн

Стан: ідеальний ( як нові - пару разів у використанні)
Розмір: 36(2/3) - вказано 22.5 см але по устілці 23.5 см

SALOMON ELLIPSE MID LTR GTX – ще одна модель у колекції легкого трекінгового взуття. Водонепроникне, легке взуття з багатшою підкладкою, тоншим профілем і підошвою, яка гарантує краще зчеплення. Високий верх, що прикриває щиколотки, гарантує стабільність і безпеку. Блискучий для походів.
Це універсальна універсальна модель, призначена для прогулянок по горах, нерівній кам'янистій місцевості. Це особливо добре працює в аматорському туризмі.
Водонепроникність і повітропроникність гарантує модернізована версія мембрани GORE-TEX® , т.зв. ВЗУТТЯ ПІДВИЩЕНОГО КОМФОРТУ . Додатковою перевагою також є забезпечення оптимального рівня тепла та вологості.

Взуття використовує геніальну підошву Salomon під назвою CONTAGRIP із системою Advanced Chassis , що забезпечує надзвичайне зчеплення - здатність виступів протектора прикріплюватися до поверхні з високим ступенем протиковзання - прилипання до поверхні навіть на сухих, слизьких і мокрих поверхнях (що особливо помітно при русі вниз по схилу).

Проміжна підошва EVA , що амортизує удари під час пересування по різних поверхнях. Захищає ноги від травм і травм. Має необхідну міцність і довговічність. Він забезпечує природні рухи стопи, забезпечує динамічний вплив на стопу під час руху та добре відчуття землі, контролює взаємодію стопи під час підошовного згинання, захищає щиколотку від скручування та адаптує підошву до землі на початковій фазі кроку, а також поглинає удари в цій фазі руху.

Вся підошва захищена високоякісною гумою, стійкою до стирання.

Вушка, які не затискають шнурки.

Різноманітна форма підошви «дах» забезпечує ефективну затримку руху при спуску або стабільному бігу по схилу. Відкрита форма пазів протектора гарантує самоочищення підошви від бруду, гравію або піску.

Система SENSIFIT запобігає рух стопи всередині взуття. Це дозволяє точно підібрати взуття та підвищує безпеку бігу. Його функція полягає в тому, щоб закріпити стопу в основному в області плеснової кістки, що захищає її від потертостей і утворення пухирів, а також допомагає усунути тиск на пальці ніг, особливо під час ходьби по нахилу, а також обмежити ймовірність травм стопи. скручування.

На пальці є пластикова накладка для запобігання потертостей та інших механічних пошкоджень.

Взуття має антибактеріальну устілку, яка поглинає вологу та запахи, створюючи відчуття комфорту та м’якості.

ПОВНА ВОДОНЕПРОНИКАЛЬНІСТЬ І ОДНО ЧАС ХОРОШУ ПОВІТРЯНІСТЬ ЗАБЕЗПЕЧУЄ МЕМБРАНА GORE-TEX.

Водонепроникність і повітропроникність гарантує модернізована версія мембрани GORE-TEX® , т.зв. ВЗУТТЯ ПІДВИЩЕНОГО КОМФОРТУ . Додатковою перевагою також є забезпечення оптимального рівня тепла та вологості.

GORE-TEX® - це дуже легка і тонка мембрана, яка розміщена між зовнішнім матеріалом і підкладкою. Речі, що містять мембрану GORE-TEX®, повністю водонепроникні, вітронепроникні та водночас дихаючі.

Мембрана GORE-TEX® дозволяє вільно виводити піт і надмірне тепло, тому волога не накопичується на поверхні шкіри, а випаровується через мембрану.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 36.5
  • 37
  • 37.5
Продавець
59175
59175
Супер-продавець
Прилуки
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари