Всі категорії
Додати товар

Asics gel-kayano 28 жіночі бігові кросівки для бігу. оригінал. 37 р/23 см.

2599 грн
Опис

Кросівки бігові для бігу Asics Gel-Kayano 28.
Оригінал!
У відмінному стані.
Asics Gel-Kayano 28 – професійні кросівки для бігу ASICS, що характеризуються ідеальним поєднанням амортизації та стабільності. У 28 версії вони отримали зовсім нову піну, іншу конструкцію підошви та деякі косметичні зміни. При цьому не втратили тих якостей, які їх так люблять шанувальники. Каяно 28 - це топова модель, флагман серед усіх кросівок для бігу Асікс. Виготовляються із застосуванням матеріалів преміального рівня та з використанням найпередовіших технологій. Це універсальні бігові кросівки, які відмінно підходять для будь-яких дистанцій як для новачків, так і для професіоналів. Забезпечують комфорт для стопи, колін та спини спортсмена протягом усього тренування.
Основне нововведення у 28-й версії – двокомпонентна амортизація. Нова піна FlyteFoam Propel по всій довжині підошви, у задній частині – FlyteFoam Lyte – полегшена версія класичної FlyteFoam (композитна піна з додаванням кевларових волокон, які служать для обмеження деформації та миттєвого відновлення після навантаження).
Модифікований матеріал верху не утворює складок при згинанні та забезпечує ідеальну посадку завдяки технології FluidFit. Відсутність швів виключає ймовірність подразнення чи натирання.
Крім піни FlyteFoam, амортизація забезпечується традиційним гелем ASICS GEL у п'яті та носку кросівка. Екзоскелетний затискач п'яти Meta Clutch надійно фіксує стопу, і разом із пластиною Trusstic допомагає стабілізації при бігу. В іншому - максимум сучасних технологій, втім, як завжди у випадку з Kayano.
Довжина устілки від загину на п'яті 23 см.

5f96

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 37
Матеріал:

Схожі товари