Всі категорії
Додати товар

Жіночі крос. шкіра весна/осінь чорні carlo pachini 4451/20-11

1300 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Артикул товару:4561/20-*******

Жіночі шкіряні кросівки чорного кольору — це взуття, створене для активного відпочинку та підтримання гарної фізичної форми. Стане прекрасним вибором під час створення повсякденного ансамбля, поєднуючи з одягом у стилі ******* Ця модель без проблем конкурує з черевиками восени та балетками влітку. Цьому сприяє використання натуральної шкіри, яка дає змогу підтримувати оптимальний мікроклімат усередині взуття за будь-якої погоди.
Представлені кросівки чорні шкіряні жіночі відповідають європейським стандартам якості, відповідають ергономічним нормам, а під час створення використовували якісні матеріали, які не втратять привабливості впродовж багатьох років. Працюємо безпосередньо з виробником, тому ціни на кросівки чорні шкіряні жіночі нижче, ніж в інших магазинах.

Розмірна сітка:
36-23,5см
37-24см
38-24,5см
39-25,5 см
40-26см

СПОСОБИ ОПЛАТИ

Часткова плата — клієнт спочатку перераховує нам не менш ніж 10% від загальної суми, передоплачена ціну транспортування товару, а решту засобу — у момент отримання посилки. Завдяки цьому ми отримуємо гарантію того, що ви прийдете за своєю обновкою на пошту.

Повна плата — покупець перераховує суху на карту, оплачує 100-відсоткову вартість придбання. Напівгу перевезення водночас клієнт оплачує під час отримання покупки.

Накладений платеж — покупець витрачає повну вартість своєї покупки, транспортування посилки та повернення грошей на поштою, забираючи свою обновку. Примітка: під час першої купівлі на сайті (для нових клієнтів), ви оплачуєте передоплату на карту 100 грн, іншу суму отримуєте накладеним платежем. (наприклад замовлення на суму 1000 грн із неї 100 передопрасовує 900 грн накладка)

Товари на суму до 300 грн, тільки по 100% передоплаті.

Для замовлення пишіть на:
Вайбер **********
Телеграм **********

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Чорний
Розмір:
  • Другой

Схожі товари