Всі категорії
Додати товар

New balance 991 made in uk женские. кожа. новые. оригинал.

5500 грн
Опис

Оригінал. Абсолютно нові, повний коробковий комплект. На нозі не були. Привезені з Англії, купувалися у фірмовому магазині.

Розмір: 10US/41 наш/26,3 см.

Продукти, що входять до лінійки Made in UK, створюються на нашій фабриці у Флімбі майстрами взуттєвого виробництва, досвід яких обчислюється десятиліттями. Для цих кросівок ми завжди вибираємо матеріали найвищої якості, щоб порадувати Вас багатством текстур та дивовижною м'якістю. Наша фірмова технологія амортизації ABZORB®, що пом'якшує ударну хвилю під час ходьби, робить ці кросівки ідеальною парою на кожен день.

Колір: золотий | Колекція: Весна-літо 2020

Неймовірні New Balance 991.
Комбінація 100% натуральної шкіри та сітки забезпечують максимальний комфорт.
Класичний дизайн і стильний силует роблять модель чудовим доповненням до образу як у спортивному, так і повсякденному стилі.

Технологія ABZORB забезпечує чудове поглинання ударних навантажень, чудово витримує тиск, що діє на неї, а також швидко відновлює свою початкову форму. Переважно знаходиться у п'ятковій та середній частині кросівки.

Технологія NDURANCE – це надміцна гума, що забезпечує високу зносостійкість, що знаходиться на підошві у місцях найбільшого контакту з поверхнею. Завдяки цим технологіям кросівкам характерний не лише комфорт, а й довговічність.

Технології: ABZORB, Ndurance

Купуйте лише ОРИГІНАЛ. Ви цього варті.

Дивіться всі мої продажі.

Відповім на будь-які питання.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 41
Матеріал:

Схожі товари