Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Скельники скельні туфлі жіночі la sportiva katana women

1500 грн -7% 1400 грн
Опис

Скельники скельні туфлі жіночі La Sportiva Katana Women. Оригінал. Ідеальний стан. Довжина по устилці 22 см. Вартість нових від 5000 грн.
Універсальні скельники середньої жорсткості La Sportiva Katana Women оцінять особливо альпіністки, які бажають гарний альпінізм, але потребують більш зручного взуття.
Середньотверді універсальні скельники Katana Women від La Sportiva особливо підходять для альпіністок, які бажають більш зручне взуття. Це технічні скельники з інноваційним закриттям, що складається з з двох протилежних липучок. Вдале поєднання синтетичних і натуральних матеріалів пропонує найкращий компроміс між комфортом і технічними характеристиками. Спеціальна проміжна підошва забезпечує оптимальну підтримку під час crimp сходження і підвищує чутливість. Ці скельники підійдуть для різних видів скелелазіння Це - чудове взуття для штучних та природних стін для скелелазіння для маршрутів середньої складності або на піскових скелях. Вони підійдуть як на плоскі скелі, так і на маленькі сходинки. Вам обов’язково сподобається більш комфортне обгортання ніг для маршрутів з різною довжиною мотузки або в горах. Скельники Katana підійдуть як для початківців, так і для досвідчених альпіністів, які уже справляються з широким спектром видів скелелазіння.
універсальні скельники середньої твердості
широкий спектр застосування
інноваційне застібання з двома протилежними липучками
надійна підошва Vibram® XS GRIP 4 мм
висока чутливість і комфорт
дві петлі для зручного взування

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 34
  • 37.5
Матеріал:
Сезон:
Продавець
ihor121
brend_shopp1
Супер-продавець
Калуш
96% виконаних замовлень
Був