Всі категорії
Додати товар

Фірмові кросівки geox d641eg-oew22-c9hh6

899 грн
Опис

Модель : фірмові кросівки D641EG-OEW22-C9HH6. Кросівки з колекції Geox Nebula Модель зроблена з натуральної шкіри та текстилю.
Усередині підошви є водонепроникна мембрана.
Регуляція температури дає змогу утримувати відповідний мікроклімат, комфорт та гігієну. Стопи залишаються теплими та сухими.
Устілка гарантує вентиляцію.
Лінія Nebula створена для тих, хто багато ходить пішки. Це взуття не боїться ніяких обмежень і погодних умов - її можна носити хоч кожен день, де б ви не знаходилися. При взуття виробництва Nebula використовуються технології, відмінні дихаючі властивості, легкість і прекрасну терморегуляцію. Ви ніби гуляєте по хмарах!
Система Net Breathing System включає великі отвори в підошві, які в поєднанні з повнорозмірною мембраною підсилюють дихаючу здатність і забезпечують високий рівень комфорту. Особливий шар захищає ноги без шкоди функціонування мембрани.
Устілка Geox: устілка з перфорацією створює відповідну циркуляцію повітря всередині взуття. Має антибактеріальні та дихальні властивості. Завдяки системі anti-shock забезпечує водночас відповідну амортизацію й комфорт.
Круглий м'який носок.
Нековзна стабільна підошва.
Комфортні й практичні.
Розмір: 37, довжина устілки 23,5 см
Стан: відмінний
Ціна: 899 грн

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 37

Схожі товари